site.ua
член клубу

Крьісюк, або Ґрязньій безнал..
(За это били крыс иногда..)
18+

Липень 2021,

Хто всрався? Невiстка
- Так її ж дома нема!
- Так он її юбка висить...

Подивився ролик двох блогерів про главу нац банку. Все в блогерів там вірно. Крьісюк – має сидіти в тюрмі. От тільки ролик в пацанів чомусь під хештегом: “Брудний кеш”..

Коротко про схему. Істота, в кооперації з такими ж Крьісюками, створюють банк. На словах банк. Насправді організоване злочинне угрупування. Довірливі посполиті несуть в той «банк» гроші на депозит. Несуть власне кешем..
Істота перекидає гроші, що колись належали посполитим в австрійський банк. Переводить безготівковим рахунком. Паралельно істота назначає в банк директора-підписанта і відкриває в офшорі – якусь тіпа фірму.

Якась тіпа фірма – бере позику в австрійському банку. Скільки? А рівно стільки, скільки істота туди поклала грошей, що тепер вже колись належали посполитим. Гарантом позики виступає зрозуміло істота, правда в ліце свого «Крьісюк-банку». Чим гарантує? Як чим – переведеними туди грошима довірливих посполитих. Всі процеси – строго безготівка.
Якась тіпа фірма позику зрозуміло не віддає і австрійський банк залишає собі депозит від банку Крьісюка. Плюс отримує подяку (теж безготівкову) за те, що нібито не розуміє що відбувається..
Що далі? Далі директор-підписант з «Крьісюк-банку» тікає в москву? Чому в москву? Пересидіти. Москва – це як хаб-отстойнік для Крьісюків. Чому саме так? Тому, що там всі такі гуртуються. Потім підписанта або втоплять в москва-рєкє, або переведуть на його рахунок безготівкового бабла з офшору – щоб мав на шо жити, поки не треба буде знову щось підписувати.
Запитання:
Де саме в цій схемі кеш? Брудний кеш.. Тобто винуваті, як завжди, посполиті? Тобто безготівкою крадуть починаючи з мільйонів, а винуватий брудний кеш..? Ну-ну..

Що потому? Потому істоту призначають главою нацбанку, а обдурені посполиті б’ють себе китайськими тамбуринами в лисий бубен і пританцьовуючи взивают о помощі...
Паралельно їм присувають ідею – кеш брудний... кеш дуже брудний...

Цікаво, а тим двом блогерам – їм просто вже успішно присунули в голову і вони поставили такий хештег навіть не задумуючись, чи перекинули їм за те трохи дєніх по безналу на картку?
Щоб не виникало непорозумінь. Я не проти електронних грошей. Це зручно. Але я проти ідеї Крьісюків знищити кеш, перевести всіх на безготівку і робити потім з дурними все, шо в дебільну крьісюківську голову залізе.

Тобто якось воно так виходить, що не кеш брудний, а Крьісюки.. - Нє?
Причому брудні і зовні і зсередини. Наскільки брудні? Десь приблизно на рівні пітуха – того, що під нижніми нарами біля параші проживає. За що його там поселили? За некрофілію – пробував крупську з землі викопати. Блін – шо я таке нетолерантне тут пишу?))) Там МЩурTV за права некрофілів часом ше не бореться? Ще нє? Ок – тоді не буду видаляти.

Що з тим всім робити? Пам’ятати – що готівка це твій останній бастіон. Впаде він – Свобода для тебе буде тільки в небі. Ну і не відволікатися:


Хочеш ще поговорити? Без проблем.
Судді багато краденого кешу наскладали? То може судді винуваті, а не кеш? Таий варіант в голову не заходить?
Може їм не пожиттєву персональну пенсію, а під нари?
Ти будеш мабуть сміятися, але тобі вже 30 років кажуть, що вся проблема країни в суддях корупціонерах. Мабуть саме тому їм зробили пенсію починаючи з 50 000. І посадили за весь час лише одного колядувальника... Чому сміятися? Згадай при кому його посадили))))))))) Нє – я розумію, що не за корупцію, а за те, що ділитися не хотів, але все одно – нє?))))
Ах – судді наховали собі багато накорумпованого кешу? І якщо їх почнуть садити, то вони той кеш державі ніколи не віддадуть, бо дуже добре сховали? Залиши мене з таким на десять хвилин і дай офіційно 10 відсотків. Все розкаже. Гарантую)))))))
***

Зараз корупціоновані Крьісюки з переляку (а їм реально дуже страшно), щоб зберегти свій безнал пробують лягти і під росію, і китай. Причому одразу і під тих, і під тих. Одночасно. Тобто – це вже не паніка, це вже панічна атака. В якийсь момент, коли остаточно заженуть себе в глухий кут, а вони цим займаються не перестаючи, їм зайде в голову – пора. Тоді ти побачиш і зелених чоловічків, і перестрілки в урядовому кварталі, і возгласи путінввєді... Саме головне тоді – не дати втекти найвеличнішому. Дуже хочу побачити, як він буде себе на людях поводити. Тобі його шкода? Хочеш його врятувати? Розумію. Ну – тоді треба вже вимагати міжнародної експертизи. Відносно діагнозу – неповносправність і розумова відсталість на фоні затяжної наркоманії. Де саме вимагати? На головній площі столиці.

Не дуже весела картинка? Так вже два роки товчу одне і те саме або Верховенство Права, або Сомалі . Або смітник-люстрація і довга їм дорога в хаб-отстойнік, або вони знищать і себе і країну. Я не обмовився – не державу. Країну..
Або/або.


PS:
Відразу після розпуску парламенту, з тої ж трибуни треба було закрити офшори. І зараз би всім вже було спокійно. Абсолютно всім.. А так і за той розпуск все одно ж присунуть..)))) Чувак, – може вже втікай?)))

Ще про Крьісюків? Прошу:
” Это Крьісюк? Так. Це я...”

“Валчіна позорный..”


Bonus track..? Без проблем:

M&M або Хроніки Семи Перпендикулярних Ліній..

Київ:
вул. Толстого,1
вул. Лисенка,3
вул. Спаська,5
Пр. Повітрофлотський, 33/2
("Книгарня Є")

Львів:
проспект Шевченка, 8 (Книгарня НТШ)
проспект Свободи, 7
пл. Міцкевича, 1 (готель”Жорж”)
проспект Шевченка, 8
вул.Стрийська,30 ТРЦ "King Cross Leopolis"
("Книгарня Є")

А можна тут:

Ceterum autem censeo, совок esse delendam..

Гарного дня, Посполитий..


mike.fire.wind
Mike Fire-Wind

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації