Українська радикальна партія.
Дата заснування - 1890 рік.
Голова партії: Іван Франко
Ідеологія: соціалізм, націоналізм.
Кількість членів: приблизно 20 тис. чоловік.



Це що ж виходить? Українці заснували свою націонал-соціалістичну партію, коли гітлеру був один рочок. Одним зі співзасновників та першим головою є Іван Франко.
Хто такий Іван Франко? Що він робив?
Оце і є справжній націонал-соціалізм. А не оті самозванці 40 - 50 років потому. Вони й лібералами могли б назватися.
ссср та гітлерівська германія вкрали чужі символи, гасла, терміни. І використали їх, щоб дурити людей. Бо вони робили прямо протилежне тій ідеології, якою прикривалися. Вони були (і є, на жаль) тими, хто в новому світі намагався жити по-старому...



При монархії правили воїни. І держава трималася силою. А цінності належали не тому, хто їх зробив, а тому, хто вмів застосовувати насильство.
Там де застосовують силу, завжди є скривджені. Багато з них починає протидіяти такій державі на особистому рівні. І це - анархісти. Наприклад, команда піратського корабля.
Потім ідуть соціалісти - вони борються від імені колективу, наприклад робітників фабрики чи заводу, за справедливу оплату праці. Але швидко розуміють, що аристократія, тобто воїни, цінують лише силу і ніколи не будуть поважати людей праці. І до соціалістів доходить, що для того, щоб людям платили, треба міняти всю систему. Так виникає націоналізм - ідея про те, що люди мають між собою домовлятись, про те, які будуть правила співжиття. Та добровільно їх дотримуватися. І отут монархічна держава, імперія, починає тріщати по швах, бо люди в ній не можуть домовитися, буквально, оскільки говорять різними мовами.
І на перший план випливає мова й культура. Відси ж ідея, що треба йти в народ і агітувати його. Той народ тисячі років нікому потрібен не був, головне, щоб податки платив. А в 19 столітті почалося. Спочатку у Франції, а потім і в нас.
Масонські клуби і ложі - якраз про це. А жидо-масони звідки? Так ті ж соціалісти бачили, що в монархічній державі живе громада євреїв. І ця громада не може нікого змусити силою бути в ній. Навпаки, силу застосовують, щоб ці люди перестали бути частиною цієї громади. І незважаючи на це, маленька громада, основана на спільній культурі, існує і протистоїть велетенській монархічній державі.
"То який запас міцності в такого способу організації людей? А коли всі люди будуть так жити?" - подумали соціалісти.
Але "жидо-масони" - це термінологія якраз представників старої монархічної воїнської держави. І їх якраз і можна опізнати по ній. Бо вони за 200 років існування націоналізму навчились маскуватись, і ховатись за гаслами нової доби. Протистояти у відкриту національній державі вони не можуть, бо ефективність монархічної держави, в якій воїни насильно відбирають цінні речі, набагато нижча. Тоді як в їх суперників воїнам нема потреби кудись ходити і когось грабувати, а треба тільки охороняти свою державу, де завдяки суспільному договору повно добра. Тому капітан Америка ходить зі щитом.
А воїни монархічної держави перетворюються на шпигунів. Ну і "дальше по-старинке", насильство, щоб присвоїти або зіпсувати чуже добро. Паралельно розпускати чутки, що національна держава - такі самі збоченці, і хочуть пограбувати монархічну державу.



Отже, повертаючись до націонал-соціалізму здорової людини. Націоналіст - це письменник, який пише цікавий роман. Це той, хто пише науково-популярні статті, і бореться щоб народ був освічений і знав свої права. Щоб ним не можна було маніпулювати, як темним "народом" монархічної держави. Щоб ніякого "самодержавіє, православіє, народность", де "враг народа" по факту значить "ворог тупості".

nadiya.piddubnyak
Надія Піддубняк

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації