"Психологічно майже всі вони були рабами - рабами віри, рабами собі подібних, рабами пристрастей, рабами користолюбства. І якщо волею долі хтось народжувався або ставав паном, він не знав, що робити зі своєю свободою.
Він знову поспішав стати рабом - рабом багатства, рабом протиприродних надмірностей, рабом розпусних друзів, рабом своїх рабів".
Брати Стругацькі «Важко бути богом»

Геніальність і простота Світу запрограмована таким чином, що той хто на що виділяє власний намір то і здійсниться. Люди Химери своєрідні біороботи слуги "Диявола" сили, якої завжди розділюють зміст від форми, тіло від душі завжди добиваються свого і перемістяться у своє безтілесне "Царство Боже" на переферії Всесвіту, а натомість природні люди отримавши назад власний дух, душу і тіло будуть процвітати в фізичному вимірі в трьох станах одночасно, насолоджуючись музикою сфер життя тут, зараз і тепер. Тому кожному воздастся по його ділах. Біоробот завжди раб божий, а справжня людина являється його сином чи дочкою. Будьмо уважні щоб не потрапити на їх іржавий дешевий гачок без корму.

Матриця Химери наклала власну "Зеготу" на голову, "Кіл Страху" на серце, "Змію похоті" на функцію відтворення; ці диструктивні явища можна відчути і побачити на власній особистості. Дані деструктивні явища якраз і відбирають в нас 90 відсотків енергії залишаючи нам 10 для того щоб ми просто не здохли і надалі продовжували накопичувати життєву силу, яку вони будуть знову і знову забирати з покоління в покоління з роду в рід. Але не все так погано, Світ відточений до атома і кожен має власне місце у ньому. Ніхто не може порушити вселенський закон. Тому щоб знищити Зеготу Химери її Пута та інші її системні елементи необхідно нейтралізувати їх жреців в людському тілі. Нема провідників - немає і самого явища, яке спотворює природній сигнал звязку з творцем Всесвітів.

P.S. Перше потрібно зробити то виявити і відчути нв голові зиготу химери, а розпізнати її можна легко; вона навіює сумніви всякого роду, дає дерективи недовіри, страху, боязні. Підштовхує на злочин, зависть, зраду, самогубства та всі інші негативні фактори, які відкачують нашу життєву енергію. Вона основна і керує ще колективним свідомим і несвідомим. Зегота це корона Диявола, яка звязує людину енергоінформаційним полем з ніг до голови. Зегота звязана з іншими Зеготами, які нависли над кожною людиною. Вона також має своїх провідників в образі людини, яка в свою чергу програмує матрицю химери, а коли немає таких "Вождів Зеготи" то вона розчиняється в людському кристалі свідомості разом з власною системною матрицею. Найбільше провідників "Зеготи Химери" знаходяться в тих чи інших релігійних організаціях, темних культах та сектах. Також матриця Зеготи верховодить розумом керівників у всіх провідних фінансових кланів, які і творять всю остальну політику. Вона породжує всі паразитарні схеми, конфлікти з вигодою, міжусобиці та війни починаючи з родини і закінчуючи цілими державами. Зегота імператриця ментального плану думки, який навіює смуту та править за формулою розділяй і володарюй. Як боротися з цим вірусоподібним психологічним недугом? По перше, потрібно навчитись розрізняти власну думку з думкою навязаною Зеготою. Друге, завжди повертати Зеготі її інформацію, а натомість власну застосувати в творенні особистої та колективної текучої дійсності. Як тільки Ви навчитесь розрізняти власне джерело інформації від деструктивної інформації Зеготи, яка в свою чергу паразитує на кожному із нас то аж тільки тоді звільнимось і нарешті відчуємо запах безмежної космічної благості та божественні аромати музики Сфер цього чудового світу.

oleg.onats
Олег Онаць

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації