Що таке політика, як ви собі це визначення, явище та процес уявляєте? Для чого він створений і які завдання повинен дійсно виконувати крім популістичних балачок та дискусій. Насправді політика являється елітарною справою , мистецтвом управління та самокоординації ціль якої держати життєвий курс та самоорганізацію цілого народу, забезпечити йому виживання та процвітання. І займатись нею мають право вибрані люди , найкращі з громад, найкращі з народу.

Я к завжди істина проста та легка. Тут потрібно подивитись на світ уважніше, зрозуміти, як він влаштований, за якими принципами працює, яким законам слідує. Щоб далеко не ходити та довго не шукати маємо себе. Ми являємось прототипом найкращої живої системи на цій землі. В малому тілі заключні основні закони та принципи життєдіяльності. Проаналізувавши процеси в тілі, ми можимо застосувати подібні принципи в конструюванні соціального організму. І повірте наше тіло та сутність пройшла перевірку мільйонами років і зараз ми маємо прототип, який на ділі показав власну ефективність. Будьмо розважливі та вільні в наших дослідах які мають чітку функцію прояснити дійсний стан речей та прийняття правильних життєвих рішень.

Гелійська політична доктрина базується на парамілітарній парадигмі та військовій традиції. Життя у світі не являється легкою прогулкою тут необхідно мати мужність та хоробрість, знання та вміння, тут виживають сильніші, організованіше, розумніші. Така дійсність і вона прекрасна, бо зявились ми в цьому світі з єдиною причиною росту та вдосконалення, а також набуття особистої сили. Нація це перед усім політично організований народ поєднаний власною самобутністю та традицією. Минуле учить, що виживали та процвітали лише ті народи в яких політична організація була покладена на військову дисципліну. Наприклад стержень Римської імперії становила її армія, тільки ті які проходили службу отримували громадянські привілегії, а з преторіанської гвардії елітарної частини її армії воїни з легкістю долали всі соціальні ліфти стаючи сенаторами чи іншими високопосадовими особами Риму. Сила Київської Русі чи Козацької Військової республіки також базувалась на військові структурі, дисципліні та порядку, і допоки було так вони були непереможні.

Так же само і в сучасній політиці політичну доктрину потрібно виводити з військової дисципліни, тобто конструювати об’єднання та організації, процеси та явища суто виходячи з військової тактики та стратегії, де присутні підрозділи та з’єднання, фронти та бойові операції. Тобто кожна нами ініційована приватна компанія чи громадська організація слідує нашій військово – політичній доктрині. Кожен наш музичний гурт, кіно виробнича, аграрна, технологічна, логістична, машинобудівна компанія розглядається, як цивільно – військовий підрозділ діючий на внутрішній чи зовнішній території, як в середині країни так і за кордоном. Всі господарські та цивільні об’єкти і суб’єкти оцінюються з точки зору військової тактики і стратегії та роз приділяються на військові та громадсько - господарські зєднання та підрозділи. Отже цивільні громадські корпуси це громадські кооперативи та корпорації, приватні компанії, фірми, холдінги та інші господарсько – фінансові структури діючі в рамках єдиної ідеології та похідної від неї політичної доктрини.

Структура політичної сили в нашій доктрині повторює структуру троьх рівневої мережевої держави та своєю діяльністю ініціює таку. Її Провід – творча, наукова, військова, господарницька еліта.

Партія в сучасному технологічному світі працює ще і над політикою створення джерел прибутку для громадян країни, а також розробляє механізми справедливого роз приділення спільного національного блага. Вона ставить ціль збільшення капіталізації українських громадян, створення та реконструкцію джерел прибутку, як приватних так і загальнодержавних.

Наша партійна організаційна структура сконструйована по принципу синергетичної системи. Кожен партійний осередок оберає за базову одиницю активності власну громаду. Крім базового зосередження власних та колективних зусиль є ще й активна частина діяльності, яка розповсюджується на область, країну та закордон. Співвідношення сили та ресурсу Базового та активного елементів буде 70 на 30 відсотків. Тобто основна концентрація зусиль руху буде зосереджена конкретно на визначених територіальних громадах. Територіальна громада з її округами буде являтись базовою частиною зосередження сили, уваги та праці організації. Наш Рух розглядається, як громадсько - політична трансформаційна течія. Центральний стержень течії становить Гелійська доктрина, яка займається питаннями виключно розумового характеру; логосу, інтелекту, культури, соціальним конструюванням та екотехнологіями, являючись процесором та мозковим центр впорядкованого руху інтегральної течії.

Партія в власній структурі, а загалом при займанні державних постів запроваджує принцип преміальності - матеріального еквіваленту при здійсненні вдалої прибуткової справи для громади чи взагалом для нації, це дасть можливість мотивувати посадовця та унеможливити корупційну складову методом прозорості доходів особи. Зараз потрібно починати все з початку замість створення різних ефімерних коаліцій. Зміни на краще здійснить революція свідомості спарена з дисциплінарною цивілізаційною культурою.

Конструкція партії повинна відповідати моделі республіки, яку партія бачить альтернативною. Якщо в громаді з’являється партійний осередок то його лідери одразу готується очолити громаду в партійному або приватному варіанті

Світ зараз - це величезне ліберальне місиво, стискаючись і тремтячи від страху, про який ніхто не сміє заявити відкрито, з грошима замість крові, з машинами і фабриками замість плоті і з гаджетами і соцмережами замість мізків - безформне тіло, тремтячи кидається зі сторони в сторону, що рухається під впливом сумнівних і невідомих сил, які перетворюють в порошок будь-якого, хто наважиться їм протистояти або хоча б спробує ухилитися від їх впливу. Тому в силу вступаємо ми творці нового часу, нової ери Геліон з власним універсальним світоглядом повернення до першообразу еталону буття – вищого розуму Всесвіту. Повинне відбутися невблаганне священне дійство, яка потребує розгортання всіх найчистіших сил. Воно повинно бути всепереможним, готовим знищити брудну кривду, риторику, сентименталізм, моралізм і релігійне лицемірство, якими покрито наш Світ.

Наші завдання поставлені таким чином, щоб нівелювати спотворену матеріальну сила, захопившу за собою всіх людей, всі речі, всі розуми . Ми здійснюємо рух в тиші, в суворій дисципліні самообладання, самовдосконалення та самовизначення; ми повинні з холодною наполегливою ретельністю створити з одиниць еліту, що відроджує сонячну традицію; ту мужність та мудрість, про яку не слід говорити вголос, і яка виходить з глибин душі і свідомості, доводиться не в суперечках і книгах, а в творчій, сміливій дії. Ми повинні знову прокинутися для оновленого, одухотвореного, терпкого переживання живого світу, але не абстрактно - антифілософського, а вібруючого силою в нашій крові: для переживання світу як могутності, для переживання світу, як ритуалу розумного буття. Таке переживання світу створить міцну, монолітну, активну форму, особистості чистої сили; таке переживання світу відкриває почуття свободи і величі, то космічне дихання, навіть самого слабкого подуву якого ще не знали. І тоді з'являться вожді, рід вождів. Невидимі вожді, які не говорять зайвих слів і не прагнуть показуватися на публіці, але чиї дії не знають перешкод, вожді, які спроможні на все. І тоді знову виникне центр на рідній землі, бо Світ не може жити без центру.

oleg.onats
Олег Онаць

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації