Деталь про яку багато хто знає, але визнати яку не може сам Сергій Лещенко. Він вже давно не журналіст, а член провладної фракції.
Тому кожен його допис слід сприймати як позицію влади. Очевидно, що влада усвідомила всю абсурдність звинувачень свободівців за "організацію теракту 31 серпня", але швидкоростучий рейтинг "Свободи" ніяк не дає їм спокою, тому слід було активізувати репресії по іншій справі.


Шкода, що Лещенко потрапивши до ВР перестав бути професійним журналістом, адже професіонал перед публікацією щонайменше перевірив би той темник, який йому надали. Професіонал за лічені хвилини з'ясував би, що Ігор Янків ніколи не був ані майстром спорту, ані інструктором зі стрільби. Так, він дійсно викладає на кафедрі "Стрільби і технічних видів спорту". Але викладає дисципліну "шахи" бо є кандидатом в майстри спорту з шахів. Він би з'ясував, що нещодавно його студентка Марія Музичук стала чемпіоном світу з шахів. Але Лещенка, схоже, правда не цікавить, бо було замовлення. Бо погодьтеся, різницю між шахами і стрільбою може не розуміти лише закінчений дурень?

Щодо 20 лютого, Янків з самого ранку спустився у вестибюль України і допомагав заносити поранених.

Хто міг зайти в номер? Та будь-хто. Прибиральниці повтікали, ключі від номерів фактично були у вільному доступі...

Інше питання - чи Сергій Лещенко перекваліфікувався у судові експерти? Бо з відео геть не зрозуміло, чи стріляв хтось із вікна?

Але я,схоже, розумію справжні причини такої миттєвої "майже через 2 роки", активізації розслідувань по справі відкритій Пшонкою!!!! Розслідують же не вбивства майданівців, а вбивства беркутівців. І звісно що основна підозра на свободівців, а не на члена владної команди Пашинського, який зі снайперською гвинтівкою прийшов у Раду ввечері 20 лютого...

Також хотілося б почути від ГПУ, яка пафосно закликала "Свободу" не політизувати розслідування - у скількох реальних підозрюваних у вбивствах майданівців були проведені обшуки? У скількох екс-нардепів від ПР провели обшуки їхніх приватних помешкань?

Чи не хоче ГПУ спершу надати цей звіт перед тим, як пояснювати абсурдні обшуки у свободівців?

І на завершення моя безкоштовна порада Сергію Лещенку. По завершенню депутатської кар'єри, Сергій може відкрити український філіал каналу "Lifenews". Брехати - у їх компетенції.

oleksandr.aronets
Олександр Аронець

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації