Вбивство Олександра Цукермана, яке вчинили поліцейські у Кривому озері є свідченням того, що реформи в МВС такі ж фейкові, як і багато інших "реформ" в Україні.

Зробили вітрину - патрульну поліцію, якій не надали важливих повноважень.

А райвідділки, де повинна була пройти переатестація, залишились ті самі.
Сама ж переатестація - це фікція. Не дарма ж громадські активісти повиходили з атестаційних комісій в знак протесту проти захоплення атестаційних комісій людьми Авакова.

Пряма відповідальність за цей страшний злочин лежить безпосередньо на міністру Арсену Авакову, а також керівнику Поліції - Хатії Деканоідзе. Після подібного у цивілізованих країнах керівництво поліції подає у відставку.

Реформа міліції, щоб вона стала успішною може бути тільки одна: СКАСУВАННЯ МІЛІЦІЇ (ПОЛІЦІЇ), як органу. Це тягне за собою автоматичне звільнення усіх поліцаїв.

Далі - набір З НУЛЯ! Пів року і будуть перші результати! Бо за два роки "реформ" Авакова ми побачили справжній результат - вбивство групою мєнтів мирної людини, збільшення кількості злочинів у кілька разів, значне зменшення відсотку розкриття злочинів.

Щоб не було анархії з такою реформою, робимо пілотний проект приміром у Києві. Дивимось результат, а він точно буде успішний. Рухаємось і на інші області.

P.S. Краще в поліції будуть працювати "доярки, чи студенти" без досвіду роботи в міліції, аніж такі досвідчені поліцаї, з досвідом вбивств, рекету, кришування бандитизму тощо.

P.P.S.

А ось сторінка в соцмережі одного із ймовірних вбивць демонструє нам всю "глибину" реформи і переатестації в МВС:

Роман Богач - https://vk.com/id97200504

oleksandr.aronets
Олександр Аронець

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації