На сьогодні в Раді немає юридично легітимної коаліції, чого вимагає Конституція. Хоча де-факто коаліція існує у складі БПП+НФ і уламків регіоналів - опоблоком, відродженням і волею народу. Таким чином не тільки опозиція, але й міжнародні організації натякають владі, що процедура і законність передусім, що повинна існувати реальна коаліція, щоб ні в кого не виникало питання про легітимність української влади. А головне, щоб забрати козир з рук Кремля, адже вони неодноразово кивали в нашу сторону, мовляв, у них навіть коаліції законної немає, а, отже і легітимність уряду сумнівна.

Таким чином єдиний вихід у влади - поповнити лави фракції БПП екс-регіоналами. А для цього слід провести інформаційну кампанію з легітимації регіоналів, пояснити людям, що "вони ж змінити позицію, пішли за Україною"... Власне робити все так, як було вже в 2006 році. Тоді і #зрада начебто не буде такою явною. Але ж для не явної #зради якраз і потрібно розпіарити один єдиний показовий приклад такого собі перевертня Гончаренка, який за задумом PR-акції з порятунку правоохоронцями одіозного екс-регіонала, має постати борцем за Україну в Одесі, мовляв, навіть вата йому мститься за його "проукраїнськість".

Власне провладні розровсюджувачі темників Банкової в соцмережах - "порохоботи" вже почали зондувати ґрунт для реанімації регіоналів.

Ось вже після цього і можна буде набирати у фракцію регіоналів. Навіть голосувальників за диктаторські закони Януковича. Тим паче нагода є, Парубій ось ось має оголосити розвал групи "Воля Народу", а це 17 депутатів, яких якраз достатньо для легітимації коаліції.

Якщо ми зараз проковтнемо відбілювання регіоналів, то в майбутньому не дивуйтесь, якщо порохоботи будуть давати повідомлення аналогічного змісту, тільки замість регіоналів, відбілювати будуть сепаратистів лднр... ""Кажіть тисячам ополченців з Лнр-днр, що їм тут не місце, не зважаючи на зміну позиції. Потім не забудьте прокричати "єдина країна""

Нашу країну від реваншу регіоналів врятують тільки перевибори Ради. І чим далі їх будуть відсовувати, тим сильнішими будуть ставати регіонали. Тим паче, влада сама почала їх реанімовувати...

oleksandr.aronets
Олександр Аронець

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації