site.ua
заблокований

Дуже важко уявити будь-які позитивні зміни в Україні без усвідомлення суспільством одної надзвичайно важливої речі, а саме - відповідальности.
Всі ті проблеми, що спіткали Українців, виникли й виникатимуть надалі, до тих пір, поки Українці мовчки спостерігати за тим, як обрані та уповноважені народом України суб'єкти, чиновники всіх рівнів, і це в першу чергу президент, прем'єр-міністр, голова врУ, депутати, керівники підприємств установ, організацій всіх форм власності залишатимуться непокараними за скоєння своїх правопорушень.
Головний закон у будь-якій демократичній державі це Конституція, і дотримуватись конституційних норм повинні всі громадяни без винятку.
Можливо хтось вважає, що ця аксіома в умовах саме нашого сьогодення звучить по меншій мірі наївно ?
Безумовно, висловлюючи думку, кожен висловлюю своє суб'єктивне бачення шляхів виходу з кризової ситуації і тут не треба намагатимусь нікого переконувати в тому, що твої твердження є єдиним правильним шляхом вирішення проблем у нашому суспільстві.
Головною підставою для початку боротьби з нехтуванням законодавством, яке нищить життя в нашій державі, стали порушення конституційних норм особами уповноваженими на виконання державних функцій та уникнення при цьому відповідальности.

Тому наше суспільство має усвідомити, яким чином громадяни повинні боротися з порушеннями у сфері права.
Тоді знайдеться не мало свідомих громадян, які бажають змінити на краще життя в Україні та покласти край злочинній діяльності обраної влади.
Наполегливо закликаємо усіх свідомих та небайдужих громадян, представників влади, правоохоронних органів, прокуратури, депутатів взяти активну участь в кампанії з наведення порядку в Україні.
Тільки разом, шляхом конструктивного діалогу, притягненням порушників до відповідальности, об'єднавши наші зусилля ми зможемо покращити наше життя, покласти край діяльності бандо-олігархату, який нехтує цивільними правами громадян порушуючи їх цивільні, трудові, особисті немайнові права, безстидно розкрадаючи державне майно, кошти державного бюджету, і своїми діями та бездіяльністю нищать ввірене їм майно, збільшують свої статки за рахунок державних ресурсів.

Сподіваюсь що Українці не будуть байдужими до майбутнього України, до майбутнього своїх дітей.

oleksandr.bashta
Олександр Башта

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації