Досягнення президента Порошенко за його президентства –

  • Ввійшов в зговір з Путіним, не визнав україно-російську війну 2014-201. р.р., дав Путіну можливість розігрувати миротворця, утилізувати старі російські боєприпаси на території України, та випробовувати нові, і тренувати російських солдат на живих мішенях українцях. Дав Путіну змогу розграбувати окуповані Росією українські регіони. І Путін і Порошенко наживаються на війні і використовують війну, щоб залишитися при владі та проводити геноцидну політику в власних країнах, наживаються на усьому, насолоджуючись від всевладдя та безкарності. Як були схожі Гітлер і Сталін в своєму безумстві, дикої жорстокості, не цінуванні людських життів, тупих многоходовочках, та абсолютній тупості дій, так і схожі Порошенко з Путіним в цьому ж.
  • Порошенко практично легалізував привласнення Криму Росією своєю бездіяльністю.
  • Порошенко прикрив від покарання, зруйнував справи, знищив докази, затягнув та нівелював розслідування проти злочинців, і їх замовників, які масово вбивати, калічили, та застосовували тортури проти людей на Майдані. Страшний злочин лишився безкарним. Праве діло, де люди відстоювали свою власну країну, хотіли жити в правовій Україні, викинути мафію з країни, та гинули за це, так і лишився не втіленим в життя … Ми так і не змогли вигнати банду від влади, а ця банда плюндрує пам’ять героїв, і біснується від безкарності та всевладдя знищуючи нас, як націю, як суверенну незалежну країну.
  • Порошенко ввійшов в зговір з членами організованого злочинного групування, домовившись як вони будуть грабувати Україну, як вони поділять сфери впливу, на чому різні члени бандитського групування будуть наживатися. Мафія так і не пішла від влади, тільки ще більше знахабніла, та сплюндрувала усе, до чого не торкнеться. Схоже на казку, яка перетворилася в реальність з своїми героями, так як в реальній казці до чого торкався цар Мідас перетворювалося на золото, в наших же, все в лайно. Схеми розкрадання, збільшилися, просякнули все, наростилися на кожній ланці, і все стало злочинним. Більше не лишилося державного, людського, не трону того гнилою мафіозною структурою, ні, навпаки, все розподілилося між членами банди для можливості їх шаленого збагачення. Українці в власній країні перетворилися на рабів, де в них відібрали усе, де вони працюють на загарбників, за копійки, і є абсолютно безправні, та їх життя можуть забрати і забирають в любий момент.
  • Порошенко вивів Україну з правового поля, остаточно зруйнувавши правочинну систему в Україні. Тепер не є тіТушки і поліція, тепер поліція і подібні їй структури – то і є тіТушки. Немає судів, немає поліції, немає інших правових служб і органів. Злочинці знахабніли до безтями, і злочини просто демонструються, награбованим шикують, з людей насміхаються… Взагалі показово те, що докази махінацій, схем, та злочинів уже просто публікуються, а покарання не наступає. Україна стала накштал Росії - клондайком для злочинців. Любі спроби супротиву беззаконню караються з показною жорстокістю. Система вбиває людей, нищить добробут країни, є абсолютно не караємою для касти неприкасаємих та неосудних, і не несе за це покарання. Система мафії\кланів\сімей\чи просто скажемо організованого злочинного угруповування, яке захопило нашу країну, так от ця система вважає себе утрамбованою, не знімаємою, та незмінною. Безкарність породила монстрів.
  • Порошенко не знищив сформовану ще при Кучмі структуру в вертикалі і горизонталі, яка є безумовно злочинна, не провів люстрацію, покарання зрадників, російськоПоціновувачів, бувших корупціонерів, не повернув вкрадені ними гроші в країну, а навпаки легалізував злочинців, звільнив їх від відповідальності, провівши фейкові судові засідання, визнав злочинців не винними, чи назначив їм мінімальне покарання, чи спеціально вказали в засіданнях такі суттєві похибки, що дасть змогу оскаржити рішення і ще й отримати з країни відшкодування. До того ж суттєво збільшив виведення грошей з України, легалізував ці схеми та знищив докази їх злочинності.
  • Зруйнував економіку України. Набрав боргів, грантів, та допомоги, які вивів з країни, та нецільово використав, що призвело до санкцій та штрафів. Зруйнував довіру до України та репутацію країни. Знищив більшість банків, заволодівши вкладеннями людей, штучно зробив скачок курсів валют, що призвело до обезцінення власної валюти, штучно підняв ціни в крані, тарифи та побори, та вимив в людей їхні накопичення. Гроші постійно виводяться в інші, благополучні країни, в ті, які не узурповані організованим злочинним групуванням, як Україна. Економіка України стоїть на грані краху від цих дій.
  • Зруйнував всі державні інститути. Чого не торкнись, там під видом реформ була зруйнована працездатність структури. Тепер держава, як колос на глиняних ногах, і ми ще не знаєм до чого це все призведе. В Порошенко, у всіх його діях є якийсь план, який ми поки що не бачимо. Але Порошенко довів дуже багато дій Януковича, які той не встиг довершити, до завершення, Порошенко провів дуже багато дій, які були проведені і в Росії, що дуже наблизило нашу країну до російської, і все це якийсь давно проводимий довгостроковий планомірно втілюваний план, який під прикриттям війни, проводить Порошенко. Це все настільки жахливо в загальній картині, що не призведе нас ні до чого хорошого. Чи виживе наша країна Україна після втілення цього плану, не зрозуміло.

Можна продовжувати ще багато. Та й взагалі, кожен може доповнити цей список на дуже багато пунктів.

Для усіх уже зрозуміло, що мафія готова знищити Україну, тільки б її не заважали красти, і не осудили за злочини.. Хоча, хто ж її осудить в країні де не працюють закони, і всі правочинні структури належать мафії і нею ж керуються…

Мафія безжальна, та виборами не усувається, що ми могли вже спостерігати багато разів. І люди не змогли її знести, що ми також бачили неодноразово.

Нам треба точно стороння допомога. Десант правоохоронців, та суддів. Де такий є? Допоможу відвоювати країну від мафії, та наведу лад. Під ключ.

А не найомні спеціалісти, які освоюються, і уподобляються нашим, чи звільняються, тому що не виживають в агресивному середовищі.

Ні, нам потрібна реальна допомога. Без неї ми не справимося, тому що наша мафія, як рак, вразила і заразила усе, і знищує нашу країну, як заражений раком організм.

Як можна збавитися від злочинців, якщо вони самі пишуть закони, виробляють злочинні схеми, просочуються усюди, керують усім, та не дають їх звільняти, садити, і змінювати суть системи управління та існування цієї системи? До того ж вони самі себе звільняють від покарання і забирають статті за які їх не притягують, але могли ж... Який страшний абсурд. Агонія.

Який вихід з цієї ситуації бачите ви?

Слава Україні. Ці слова ще звучать, але чим далі тим тихіше. Набагато менше людей лишилося, які промовляють це.

Смерть ворогам! Ми добре знаємо, хто наші вороги. Але як їх подолати?

Слава нації!

Олеся Калінська.

olesya.kalinska
Олеся Калінська

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації