- Саме краще характеризує «натуральність походження» короновірусу, це те, що в різних країнах - з теплим кліматом, холодним, віддалених і невідвідуваних, з гарним розвитком і ні, так от в різних країнах цей вірус діє однаково. Не штучний вірус, аж ніяк.

- І те, що країни з гарним рівнем розвитку, і з поганим, приймали однакові міри - локдаун, закриття, обмеження, зупинка – це теж ніяк не світова змова.

І те, що різні країни, є ж і мега розвинені!, не реагують адекватно на виклики – не відкривають нові лабораторії, не притягають світову спільноту вчених для вирішення проблеми, не винаходять дієві методи для подолання зараження вірусом, не розробляють медичні механізми подолання, і т.д, це ж не говорить нам про те, що їм видали сценарій дій від якого вони не можуть відійти, ні ж?

- Чому вакцинація, яке нам подається як єдиний спосіб зупинити епідемію, не застосовувалася в Китаї, в якої епідемія зупинена без вакцинації?

- Взагалі вакцина зберігаєма при меганизьких температурах, це просто щось. Всяк думаючий здивується, які там можуть при вимороженні зберегтися лікарські властивості…

А саме виникнення вакцин на любу потребу - дешеві, дорожчі, і для еліт… Та ви що, питань нема, це ж елементарно знайти вакцину для весь час мутуючого вірусу!

І якщо кількість необхідних примусово вакцинувати ( всі ж пам’ятають паспорт вакцинованого, чи інший документ, який введуть, щоб усі проплатили за вакцинацію!) , тобто якщо прорахувати кількість виживших після « натуральної» пандемії, то зрозуміло які це колосальні заробітки. Промовчу про тести, ліки і інші необхідні речі при пандемії, на чому мають надприбутки окремі категорії людей.

Вартує створення вірусу і зараження світу, чи не так?

Так, тут можна і не розслідувати джерело виникнення і натуральність походження…

От тільки комусь прибуток, комусь домовини, а комусь падіння в бездну бідності…

Так, обмеження для усього людства – в інформації, в пересуванні, в правах, в можливостях…

І шалені гроші, які хтось заробив, наложуються на зміну світового порядку і скорочення населення, яке комусь показалося доцільним провести.

2021.01.02

olesya.kalinska
Олеся Калінська

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації