Це не стьоб. Це були очікування. Марні, на жаль.


Влада України вирішила впроваджувати в Україні європейський рівень життя.

Як достойна влада почала з зарплат та пенсій. Підвищила доходи населення до європейського рівня.

А також викорінили корупцію, схематоз, потоки, монополії, та повернула державі привласнену організованими злочинними групуваннями державну власність.

Всі, так само-звані - олігархи/еліта/правлячий клас, тобто члени організованого злочинного групування набули покарання. Країна повернулася в правове поле, і суворо дотримується своїх власних інтересів і позицій в взаємодії з своїми партнерами з міжнародної спільноти.

В країні проведений досконалий аудит, винні покарані, і вкрадені ними гроші направлені в державний бюджет, проведений перепис населення, та розроблена короткострокова та довгострокова програма і стратегія для держави, щоб і далі збільшувати в країні добробут, та впроваджувати високі стандарти життя для кожного українця, які підвищать рівень життя в країні.

Конституція не порушується і всі статті дотримуються.

Закон в Україні суворо блюдеться.

В країну потягнулися інвестори, і вона стала перспективна та приваблива для ведення бізнесу.

Паспорт українця став бажаним в світі, і проведена урядом робота по соціальному забезпеченню, збільшенню благополуччя та стандартів життя, викоріненню злочинності, та введення інновацій і технологічних новинок, привели до того, що Україна стала приваблива і кількість населення України почала стабільно рости.

В країні використовують весь свій потенціал, і Україна почала конкурувати з багатьма галузями в світової економіці, і надавати сугубо унікальні продукти та послуги.

Розквітла туристична галузь, так як Україна перестала принижувати свої традиції, культуру, самобутність та знищувати природу, і історичні пам'ятки, та почала відновлювати все знищене за часів пануванням в Україні мафії.

Десятиліття під владою організованих злочинних групувань визнали чорним періодом існування України, та геноцидом українського народу, і люди, які відповідальні за це зазнали суворого покарання.

Наразі громадяни України пишаються своєю країною, маючи на це повне право, і уряд та президент є професіональними і вражають своєю обізнаністю, інтелектом, та діями на благо країни і громадян України, і так, вони вільно пересуваються серед громадян, отримуючи лише вдячність та повагу.

Ввійшли в історію країни...


Очікування в мене були саме такі...

Нажаль, в країні де не існує закон, там править мафія.

І ні майдан, ні вибори не змогли знести систему соціальної несправедливості, блюзнірства, брехні, мародерства, знищення держави і геноциду її населення.

Все таки в судах Лінча щось є...

І хочу наголосити в нас проблема не в людях.

Проблема в організованому злочинному групуванні, яке захопило нашу країну і її нищить.

І в них є прізвища, в кожного...

Але доки Україна не повернеться в правове поле, і не відновить свою державність, не почне працювати в інтересах населення, то ми будемо гуляй поле для діяльності злочинців, власних і міжнародних...

Ціна для продажу країни, нашої країни!, в членів організованого злочинного групування є, і вони продають. Шалені гроші отримують. Вони. Здаючи і продаючи нашу країну, наше достойне життя, майбутнє...

А для нас слайдики, видосіки, брехливі побрехеньки, та шалені побори/платіжки, і позбавлення прав.

Нажаль...

В деяких країнах є мафія, в нашої мафії є країна.

Ол.Ка.

olesya.kalinska
Олеся Калінська

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації