Я не розумію, чому ті хто призначає зарплати/пенсії/стипендії самі не мають оплати праці на такому ж рівні, на який вони змушують виживати інших.

Я не розумію, як замість інвалідів, сиріт, багатодітних, злиденних пільги почали отримувати прикоритні.

Так-так, одразу згадуються бріхні про загальні лікарні і умови для нас і них... Ага. І санаторії дітям, та дачі... Нажаль, гнилу людину видно по тому, як її слова відповідають вчинкам. І гниле брехло не повинно після того, як усі побачили що воно за таке, сидіти на посаді і розпоряджатися долею країни і нас з вами.

Що ми за країна, якщо ми якоби вибираємо, а потім не можемо звільняти і садити брехливих, злодійкуватих потвор?

Я не розумію, як можна не враховувати співвідношення доходи-розходи при економічній політиці держави, і при такої економічної бідності запроваджувати тарифи/ціни/побори, як в самих дорогих країнах світу. Ви їх зарплату бачили? А реальну нашу?

Я не розумію, як ми вийшли з правового поля і перетворилися в кланово-мафіозну країну.

Я не розумію, як люди можуть дивитися, як їх грабують і просто платити, і чекати інших виборів, щоб змінити одне організоване злочинне групування на інше.

Що за ці роки не зрозуміло було, що зміна банд не змінює суті, і що в деяких країнах є мафія, а в нашої мафії є Україна.

Я не розумію навіщо нам влаштовувати розборки по різним питанням, зосереджуватись на пустякових вкинутих нам хайпах, коли по суті це все не має значення.

Значення має те, що в нас не працюють закони, не дотримується конституція, нас грабує та вбиває "влада", і зливає інтереси України в угоду вигоді банд, в нашої країни знищено репутацію, і добиваються ресурси та можливості...

Нам потрібно однозначно повернути країну в правове поле, осудити та покарати банди, провести аудит, і перепис, розробити стратегії, і перестати давати повноваження діяти від нашого імені відвертим потворам, без можливості їх звільнити та осудити. І змусити всіх відповісти за наслідки їх дій. І відшкодувати втрати!

Є право діяти, має бути відповідальність за дії.

Доки не будуть посадки, ми будемо мати тут бандитську вольницю, яка, як приклад, буде кожен місяць піднімати тарифи для населення, щоб грабувати нас.

Досить!

Ол.Ка.

olesya.kalinska
Олеся Калінська

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації