UPD Даша Верясова додана до бази "Миротворець".

Знаєте, я обожнюю прославляти нікому не відомих негідників. Як то наприклад, акторку національного театру, а за сумісництвом - колаборанта Ольгу Когут. Що поробиш, інтернет розлідування - моя стихія. Моніторивши соцмережі, я наткнулася на ще одне недолуге чудо, на жаль знайоме.

У мене у френдах є російський провінційний драматург Даша Верясова (Слизьких). Молода сибірячка зі стогом амбіцій, але з купою побутових проблем. Даша була на Майдані, її проводили за третю барикаду на Грушевського. Пані жила у мене, боялася титушню і трималася поближче до таць з бутербродами.

По закінченню інституту Даша не адаптувалася до дорослого життя - лишилась нелегалом у гуртожитку. Але разом із тотальним безгрошів'ям прийшов ПП - пролетарській патріотизм. Я завжди казала що ідея "руцкого міра" - то від перманентної бідності, коли стратегічні думки "ким працювати, аби розвиватись?" замінюються "де б урвати?"

Не знайшовши себе ані у москві, ані в монастирі, ані на батьківському городі, Даша під хештегами #русская_весна поїхала на окуповану частину України "спасать детей новососии". Кордон переходила з внутрішнім паспортом у забороненому місці в ніч з 24 на 25 жовтня. Жила в Донецьку у проросійсько налаштованої баришні. Тусувалася з місцевими сепаратистами. Знає про розташування терористичних комісаріатів.

Третього листопада була з офіційним візитом у Краснодоні. Під наглядом місцевої адміністрації відвідала меморіал пам'яті ліквідованим терористам


Про прогулянки з "бандерівцями" на Майдані, Даша скромно замовчувала, тому без печалі повернулася у Росію.

Зібравши трохи грошей на картку 4276 3100 2450 0938, Сбєрбанку, Вєрясова вирішила подивитися прифронтові міста і місця розташування позицій української армії.

Учора, автобусом Москва-Краматорськ, Даша приїхала до міста Слов'янськ. Днями планує їхати на Маріуполь, фотографувати наші позиції.


В даний момент на території України перебуває громадянка Росії, яка є лояльною до дій терористичних угрупувань, що діють на Донбасі. І яка свідомо порушила постанову про порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію України.

Копію цього блогу я направляю до електронної скриньки СБУ

Від вас - прошу поширення!

Трошки світлин зі сторінки Вєрясової

olga.znachkova
Ольга Значкова

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації