Краса потребує жертв, як часто ми чуємо таку фразу, ще з раннього дитинства. І кожна, як маленька принцеса, так і доросла королева хоче виглядати на мільйон доларів, але часто в погоні за красою, ми жінки втрачаємо себе, себе справжніх, свою індивідуальність. Ми одягаємо бюстгальтери з пушапом, коректуючу білизну, стрінги, високі каблуки, ламінуємо вії, потім їх нарощуємо, нарощуємо нігті, робимо ін'єкції невідомого походження, не цікавившись, що там в тому шприці, вводимо токсичний ботокс, креми на основі стовбурових клітин(які виготовлять з біоматріалів абортованих діток), а потім це вже звичка, повсякденність, і чим дальше, тим важче зупинитись, з'являються новинки, нові біотехнології, нова мода, а якже мода на здоров'я, я не про красиву знимку в інстаграмі (зараз кожен другий фітнес-тренер, коуч з правильного харчування, дієтолог, нутриціолог, пройшов дводенні онлайн-курси , і все ти експерт), а про справжнє здоров'я, режим сну та харчування, те здоров'я,- де нема шкідливих звичок, депресії, панічних атак.

А для чого це все, щоб подобатись чоловікам чи може, щоб конкурувати з іншими жінками. І так, поступово ми втрачаємо здоров'я, час, сили, фінансові ресурси. Так, і хочеться сказати деяким жінкам: "жінко, зупинись,ти ж уже і так надто красива". В такій справі головне знати міру і вчасно зупинитись.

Знаєте, японські жіки зареєстрували петицію з вимогою скасувати одне правило ділового етикету, а саме правило носити високі підбори. В Японії прийти на роботу на низькому каблуці та ще якщо ти офісна працівниця, це не те, що несмак, це дуже неввічливо. Жінкам, які там не носять підборів, взагалі нереально знайти хорошу роботу. Стильний лук, каблук, дорогі аксесуари-додають нам впевненості, і це--свята правда. Але взуття повинно бути не тільки гарним, але й зручним, якісним, з супінатором, яке недеформує ніжку. Адже, не правильно підібране взуття є причиною проблем з поставою, причиною остеопорозу, головних болей, оскільки на ступнях розташовані точки, які відповідають за той чи інший орган, а в організмі все пов'язано. Теж саме з нижньою білизною, якщо бюстгальтер не правильно підібраний, він стискає грудину, робить синці, порушується кровообіг, клітинки недоотримують кисень, а стрінги і бікіні можуть стати причиною молочниці.

Краса красою, та по-справжньому красива дівчина, та яка здорова фізично, психічно, з хорошим настроєм, щирою посмішкою, яскравим далекоглядним поглядом, впевненим кроком, з відсутністю заздрості, злості та фальшу. Бережіть себе, і будьте красиві. ( Ваш косметолог Оля Ковальчук).


olya.nyzhnyk
Olga Kovalchuk

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації