Отже пройшов черговий місяць барановірусної істерії. На протязі останніх двох місяців в усіх країнах верещать про збільшення інфікованих на порядок. Проте ось чудо: смертельно хворих стало в 10 разів більше, а смертельно барановірусних трупів стало в 10 разів менше і загальна смертність повернулася до типових величин. Вся регресивна-ритуальна спільнота згризла вже нігті, чекаючи «вспішку», а по факту – облом. Євромуму тому свідок (само собою розуміється, що країни з найвеличнішими лідерами в цей проект смертельної статистики не входять):

Весь приріст (оті манесенькі пічки в кінці графіка) забезпечує вікова група 65+, а основний вклад дає група 75+. Та шоб ви, бараноістерики, здоровими до тих лєт дожили.

Якщо яврупейські хворі є, а мішки для мерців на виході з яврупейської лікарні відсутні, то це означає тілько одне: яврупейці лікувати хворобу вміють. Був момент, коли наВОЗ чутка не вимер на радощах – адже сам Трамп підчепив хворобу. Тепер ховайся по бункерам і давай мільярди баксів наВОзникам. Але всього лише через три дні весь наВОЗ вже сидів в обнімку з Кіндратієм. Бо три дні – і Трамп помолодшав на 20 років на відміну від бункерного плешфюрера та знову витанцьовує на сцені (цьому діду якраз 75 рік іде):

Тобто, коли є мізки, то і ліки є, і методика є. А найвеличніші – все ще лікують вірус, щоби той часом не здох (https://t.me/cherniy_kvartal/1786).

Головне, що винесли яврупейці та американці зі свого досвіду – це слати нахєрЪ китайця з його брехливими барановірусними рекомендаціями. В свинарниках на 10 тисяч голів, збудованих із гівна і палок за 10 днів, нехай сидять китайця в масках і роблять там по 10 мільйонів тестів за день. Нічого в тих лікарнях робити хворим, доки вони можуть самостійно начепити кисневу маску на пику і подихати з кисневого балончика.

Квакциною із кізяка китайця ж може обмінюватися з мокшансьими цапами. У тих гімнолійний кізяк імені Гінцбурга «позаборістєй» буде. А для тих, кого це лайно все ж не вставляє, державна терористична організація НПО «Вєктор» вже пропонує інший варіант, щедро здобрений «Старічком». Прислуга народна також може закупити за зниженими цінами. Ці довбойоби вже затарилися по сараям китайськими гвинтоляторами, а те барахло раптом виявилося «нє прі дєлах». От кисневі індивідуальні апарати виробляти для домашнього використання – це найвища математика, тут краще асфальт красти.

І на останок. Протигазно-масочну професуру, яка смокче краник у тряпічних дєл мастєров, залишає без солодкого звіт CDC (“Morbidity and Mortality Weekly Report” (MMWR) / September 11, 2020 / 69(36);1258–1264). Скілько маску не носи, а барановірусу вона похєрЪ. Три четверті невилазячих з маски барановірус один чорт підчепили. Все, що менше ніж ЗЗК з протигазом, від барановірусу не захищає. «Надо жє какая непріятность».


overko.stepanchuk
Overko Stepanchuk

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації