Розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс FlyEуе, склад комплексу та схема застосування /

Пепейти за посиланням https://defence-ua.com

Реклама

Купуй з кешбеком в улюблених магазинах

Зареєструйся, переходь у необхідний магазин і купуй як зазвичай. Кешбек шукай у своєму особистому кабінеті

Ти теж можеш купувати онлайн в 2370 магазинах з кешбеком. А потім виводити гроші на банківську карту або рахунок мобільного телефону.

Варто зазначити, що ще 2017 року ПАТ «ЧеЗаРа», ПРАТ «НВО Практика» та польська компанія WB Electronics презентувала оновлений варіант ударно-розвідувального комплексу «Сокіл». Він складається із двох безпілотників. Перший - розвідувальний FlyEye, який забезпечує виявлення та спостереження за цілями, а другий Warmate - ударний дрон-камікадзе.


FlyEye оснащений нічними та денними камерами. Забезпечує тривалість польоту упродовж 120-180 хвилин, на висоті до 1000 м та дальності 50 км. Безілотник обладнаний захищеними каналами передачі інформації, а також функцією повернення у точку запуску при втраті сигналу GPS. Зібрана інформацію безпілотником FlyEye передається на пункт управління, де приймається рішення на застосування ударного дрона-камікадзе Warmate У носовій частині апарат оснащується бойовою частиною, яка може змінюватися у залежності від типів цілей. Максимальна дальність ураження, шляхом самознищення при потраплянні в ціль, становить до 30 км.

191024 tb2

Ударно-розвідувальний комплекс «Сокіл»

В залежності від типу бойової частини, маса вибухової речовини може становити від 530 до 1350 грам. Наразі відомо чотири основних типи бойових частин: фугасної дії, уламково-фугасної дії, кумулятивної дії, запалюючої дії.

Увесь комплекс розміщується на базі кількох бронеавтомобілів «Козак-2М» від української компанії ПрАТ «НВО Практика».

Іншою важливою складовою «Сокола» є розвідувальний безпілотник FlyEуе виробництва тієї ж WB Electronics SA, який вже тривалий час використовується українськими військовими та отримав їх позитивні відгуки. Зокрема, розвідувальний безпілотний авіаційний комплекс FlyEуе, що також спільно просувається на український ринок українсько-польським тандемом ПАТ «ЧеЗаРа» та WB Electronics, має досвід бойового застосування протягом більше ніж 2 роки (з 25 березня 2015 року). За цей час комплекс напрацював більше 1000 годин, показавши високу ефективність, за допомогою комплексу було розвідано більше 700 групових та індивідуальних цілей.

Розвідувальний безпілотник FlyEуе виробництва WB Electronics SA, що є складовою українсько-польського розвідувально-ударного комплексу «Сокіл» здійснює пошук та виявлення цілі під час випробувань, які відбулись 14 вересня 2017 р. на полігоні Гончарівське Чернігівської області / Фото: РНБОУ

Публікацію підготував Роман Шуховський.



roman.mamchur
Роман Мамчур

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації