ТА-ДА-ДА-ДАМ...

Як і обіцяв. Номінація на першість у рейтингу фейсбук імпотентів. Свідомо не ставлю цифр навпроти прізвищ, щоб не давати підказок. Хочу щоб читач сам визначив кому у цій номінації віддати яку цифру.

Олександр Шевченко - народний депутат, керівник Буковелю. Лобіює інтереси власної фірми ПБС котра освоює багатомільйонні державні тендери на будівництво доріг. Але він робить вдалу піар-кампанію, говорить, що це його заслуги. Хоче бути президентом. Тушка - виграв вибори під брендом партії Солідарність, згодом став членом партії УКРОП Українське об'єднання патріотів. Брав участь у мерських виборах в Івано-Франківську. Коли у першому турі його випередив Ігор Насалик, Шевченко пішов на зговір з партією "Батьківщина" аби отримати свою квоту посад у міській раді, він підтримав кандидата від "Свободи", допомігши тому виграти в другому турі. На наступних президентських виборах, ймовірний кандидат у президенти України, як самовисуванець. Цей нардеп підконтрольний олігарху Ігорю Коломойському.

Борис Колесников - тіньовий прем’єр міністр від партії Опозиційний Блок. екс-нардеп від Партії Регіонів. За президентства Януковича був віце-прем’єром та міністром інфраструктури. Відповідальний за проведення чемпіонату Євро2012. Власник хокейного клубу "Донбас". Власник "Інвест" та "Київ-Конті" пізніше "Конті". Власник іменного благодійного фонду.

Віталій Купрій - народний депутат України. Заступник голови комітету ВРУ з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності. Кандидат у майстри спорту з пауерліфтингу. Старший лейтенант запасу ЗСУ. Після вишу займався підприємницькою діяльністю у напрямку реклами, будівництва та торгівлі. Позиціонує себе юридично грамотним, про те за освітою економіст. Звинувачує президента у десятикратному збагаченні за час президентства. З його слів Порошенко заробляє по 10 мільйонів гривень щодня. Обіцяє посадити всіх у тюрму. Хоче бути президентом. Ймовірний кандидат у президенти України від партії Укроп. Цим нардепом управляє в ручному режимі Gennady Korban. Останні два роки Купрій активно їздить областями, а бігбордами з його обличчам розвішана вся Україна. Про кошти на рекламу уникає прямих відповідей.

Юрій Левченко - народний депутат України. Член партії ВО "Свобода". Голова підкомітету з питань оцінки законопроектів щодо впливу на показники бюджету та відповідності бюджетному законодавству Комітету Верховної Ради України з питань бюджету. 6 жовтня 2017 року в сесійній залі ВРУ підпалив димову шашку з метою зірвати голосування. Коли Юрію Левченку виповнилось 16 років, він отримав російський паспорт за місцем прописки батьків. 2008 року, після закінчення навчання у Лондоні, повернувся в Україну і вийшов з російського громадянства.

Андрій Садовий - український політик, громадський діяч та бізнесмен. Засновник громадської організації «Самопоміч», голова політичної партії Об'єднання "Самопоміч", співзасновник ТРК «Люкс». Власник Телеканал Новин 24. Міський голова Львова з 25 квітня 2006 року. Ряд активістів звинувачує його у підтримці русифікації. У 2015 році, коли в Закарпатті місцевий криміналітет захищаючи нардепа Михайло Ланьо влаштував стрілянину через викриття кришуванні контрабанди. Щоб відвести деконцентрувати увагу суспільства, Садовий за вказівкою Медведчука відкрив місто Львів для теракту, в якому потраждали правоохоронці. Цим політиком управляє Віктор Медведчук.

Олександр Вілкул - народний депутат України. За часів президентства Януковича був нардепов від Партії Регіонів, головою Дніпропетровської ОДА, віце-прем’єр-міністром. Під час Євромайдану дніпропетровські бізнесмени Геннадій Корбан і Борис Філатов, яким належить торговий центр «Пасаж» в Дніпропетровську, змушені були виїхати з країни через тиск. Вони прямо звинуватили Вілкула у їх переслідуванні. Активісти звинувачували його в організації тітушок. Зараз нардеп від партії Опозиційний Блок, член Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції. 18 січня 2018 року був одним з 36 депутатів, що голосували проти Закону про визнання українського сувернітету над окупованими територіями Донецької та Луганської областей.

ТСН - телевізійна служба новин телеканалу 1+1, який належить Ігорю Коломойському. Останнім часом став не новинним каналом, а ямою помиїв. Насправді можна було останніх пропустити і зібрати окрему номінацію. Але картинка на їхній рекламі... Власне вона мене й надихнула на увесь цей процес номінації. Адже доволі часто в стрічці новин, появляються такий контент. Це говорить про імпотентність, адже їх просто ніхто не читає. Ото вони найшли спосіб, як змусити інтернет користувача їх бачити у стрічці новин. Але як кажуть у народі "насильно милим то не будеш". От пропоную Вам дати оцінку такому контенту без всякої там купованої "віагри". Можна просто поширити в групі і написати коментарем прізвище, та яке місце йому присвоїти.



Остання картинка про "не кончать", для різноманітності :-)





Дякую за увагу!
Буде ще...
#журналіст
Роман РЕВЕДЖУК

roman.revedzhuk
ROMAN REVEDZHUK

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації