#СПРАВЕДЛИВІСТЬ

Знаки історичної справедливості.

Пригадаймо історичні кроки, до духовного формування держави і встановлення незалежності України:

- Перший хто зробив крок до незалежності, був #Володимир_Романюк. Це перший український Патріарх, який після повернення з московських тюрм, заснував Автокефальну Церкву. Його бажання вистраждане кров’ю. Тоді московська влада засудила його на десять років і кинула до буцигарні. Але він вистояв і повернувся у моє рідне село Космач, що на Гуцульщині. Там його арештувала Радянська влада і саме там він отримав першу посвяту у церковний чин. Тоді це був перший знак історичної справедливості.

- Сьогодні варто відзначити та усвідомити, що Президент України #Петро_Порошенко, встановлює історичну справедливість, котру започаткував Патріарх Романюк. І це є той фактор, через котрий закатовано неодного українця, московськими імперіалістами. Вчорашня анафема для Філарета - це другий знак історичної справедливості. Отримання Томосу, утвердить цей факт і випустить з московської в’язниці українську Церкву.
Історія України пишеться кров’ю.

- Кожен українець повинен усвідомити, що таких історичних подій, потрібно багато, вони будуть вимощені через тернисті шляхи. Та щоб отримати справжню незалежність, маємо відкинути всі гетьманські бажання і обрати шлях послідовності. Я не закликаю вихваляти владу, а лише закликаю до мудрості і послідовності. Бо сьогодні наш історичний шанс, котрий дається лічені рази. Сьогоднішній Президент - це краще що могло статися в українській історії, головне зрозуміти це.

- Історію майбутнього пишемо ми. Україну будуємо ми. Давайте робити це разом і не піддаватися на кремлівські провокації через інформаційну пропаганту.

P.S.
- Важливий момент, на який хочу звернути увагу. Сьогодні з церков, які захопили #московські_попи масово вивозиться майно. Сприяють цьому представники п’ятої колони Кремля з депутатськими мандатами. Допомагають у транспортуванні церковних цінностей. Тому важливо не дати московській банді Киріла пограбувати українські церкви. Для цього треба взяти їх під охорону.

12.10.2018
журналіст #Роман_Реведжук

Світлина від Романа Реведжука.

roman.revedzhuk
ROMAN REVEDZHUK

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації