Я уважно ознайомився з інформацією, яку нам продемонструвала Служба безпеки України. Не маю жодних сумнівів у тому, що генерал Шайтанов міг співпрацювати з ФСБ. Розумію, що тепер буде ще ряд експертних думок, додаткової інформації і купання керівництва СБУ в променях слави за успішну спецоперацію.

Але давайте критично мислити. З усього, що суспільству показали у мене складається враження, що це суцільна спецоперація ФСБ. Тобто, всім натякнули, що європейські спецслужби мали зацікавленість у вбивстві та диверсіях на території України. Іншими словами, виходить, що диверсійну діяльність проти України ведуть не спецслужби Російської Федерації, а роблять це спільно з європейськими спецслужбами. Ви розумієте куди Україну штовхають? Здогадайтеся з одного разу хто буде аутсайдером у цій історії з третьої сторони. Недаремно цивілізований світ вважає Україну третьосортною державою.

І ще, що мене зацікавило у цих розмовах, 200 тисяч доларів Шайтанову за теракти. Доречі генеральське звання йому присвоїв Указом Порошенко. Отже, з перехоплених розмов, які були злиті та опублікова неофіційно, де йдеться про моє вбивство, ціна питання була 25 тисяч доларів. А за теракти по відношенню до України лише 200 тисяч доларів.
Це абсурд.
СБУ вже розучилися робити піар-акції.
Служба бардаку України.

Найцікавіше те, що сотні тисяч людей переслухали злиті аудіозаписи про мене, впізнали там голос колаборантаз депутатським мандатом, але жоден правоохоронний орган не порушив кримінального провадження за фактом. А тут у рамках розслідування цілу кількарівневу спецоперацію провели. Лише доказали мені та й іншим хто живе українською реальністю, що в Україні вибірковість розслідування.

А якщо судити холодно, я гадаю співпрацю з ФСБ мають вищі посадові особи в українських спецслужбах. Але через взамне жлобство і жадність, у них час від часу зривається диверсійна діяльність. Тому вони й зливають своїх подільників, аби відводити увагу від основних ФСБшних агентів. Тому у цій ситуації маю лиш констатувати факт, що коли це все кодло буде знесене по тюрмах, розсекречені дані, отримані свідчення, тоді ми дізнаємось правду.

Я бачу все це так...

Roman Revedzhuk Роман Реведжук
Реведжук Роман Петрович

roman.revedzhuk
ROMAN REVEDZHUK

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації