ОДНА ЦІКАВА ДЕТАЛЬ З РЕАЛІЙ УКРАЇНСЬКОЇ ПОЛІТИКИ


Є у Анатолія Шарія юрист, який обслуговує його партію. А паралельно він обслуговує Порошенка та КО. Звати цього юриста Микола Мусійченко. Тепер слідкуємо за фактами. Є у Порошенка вірний депутат Володимир Ар'єв. Так от Мусійченко був помічником у нього у двох скликаннях. Далі у Порошенка є права рука, депутат Артур Герасимов. А у нього є давній партнер Сергій Шахов. І якщо Ви думаєте, що Мусійченко випадково потім став помічником Шахова, то ви неправильно думаєте. Бо Шахов був неформальним куратором від АП Порошенка по Луганській області. Ми з ним неодноразово пересікалися в Адміністрації Президента на 3-му поверсі. Це потім він на мене образився за правду про Порошенка і видалився з моєї френдстрічки на Facebook.

От думаю, наскільки ці рольові ігри української політики збочені. Вони "грають кіна" на публіку, критикують одні одних, обзивають, як Олег Ляшко Юлію Тимошенко ласкаво "московською зозулею", а в кулуарах обіймаються і ділять гроші та людей. Щоб ще більше владарювати і грабувати. І ще знаєте доволі цікава деталь. По іншу сторону Шарій дружить з Портновим, людина котрого є заступником офісу Зеленського, такий собі Смірнов, котрий зливає Шарію внутрішню інформацію про Зеленського. А Шарій у свою чергу безпощадно критикує Смірнова. Ну так само, як він обслуговує Авакова, а той взамін ставить лайки до його постів.

Якщо простій людині спробувати розібратися у всьому цьому, то вона поїде розумом. Там навіть чорт голову зломить. Ні, не той чорт, що Арсен Аваков. Бо пригадати епізод, коли Євген Мураєв називав Віктора Медведчука агентом 5-ї колони Кремля, а Петра Порошенка мародером, сьогодні транслює на своєму каналі у прямому ефірі пресконференції останнього. Дивина тай годі.

Тому не дивуйтесь і не намагайтесь розібратися в тому болоті. Я розібрався і кажу вам правду. Знаю, вона неприємно. Скажу чесно, вона була для мене ще більше неприємною, коли її побачив. Та я визнав свої помилки і виправляю їх розповідаючи правду. Правду завжди важко сприймати, бо вона гірка. А ці всі людиська, годують вас солодким. Брехнею. Тому моє рішення конкретне - вони всі мають піти до справедливого суду через велике повстання української нації.

Роман Реведжук Roman Revedzhuk

Світлина від РОМАН РЕВЕДЖУК.

roman.revedzhuk
ROMAN REVEDZHUK

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації