Сьогодні я розповів про те що за день до "шоу з терактом" в Луцьку, під готелем Україна було зафіксовано автомобіль апарату центрального управління МВС. У той самий час в цьому готелі міг бути тоді ще майже нікому невідомий, а сьогодні загально відомий - "терорист-актор" Максим Кривош(Плохой).


Згодом я отримав ще одну цікаву інформацію від моїх джерел у силових структурах. Виявляється, що автомат який був у "луцького теориста", може належати колишньому начальнику штабу батальйону Айдар з позивним "алмаз". Мої джерела повідомляють, що після вилучення автомата, було звірено його номер і автомат саме з цим номером видавався саме нач.штабу Айдару, та є в числі викрадених. За інформацією моїх джерел з батальйону Айдар у 2014-15рр., було викрадено понад 2500 тисячі одиниць зброї. Тобто є припущення, що тодішній нач.штабу покидаючи розташування, міг викрасти автомат і потім його продати. Але подейкують, що "алмаз" має добрі зв’язки командувачем ВМС Ігорем Воронченком, який забезпечував йому, як тоді так і сьогодні безкарний імунітет.

Отже, в хоті цієї піар-історії подальший розвиток подій може бути доволі цікавим. Враховуючи факт того, що уже стають відомі деталі змови мусорської верхівки та Офісу президента України під ФСБшного агента Авакова - можуть шукати у яку воду кинути кінці аби вий ти сухими з води. Також варто не забувати, що Луцьк і Рівненщина в цілому контролюється партнером олігарха Коломойського та другом того самого Авакова, нардепом Ігорем Палицею. А тому, цілком ймовірно, що можуть намагатися дискредитовувати вчергове добровольчий рух і сам батальйон Айдар через окремих можливо й недобросовісних його представників.

Буду тепер пильно слідкувати за цією історією.

РОМАН РЕВЕДЖУК

24.07.2020 р. 19:09 год.

roman.revedzhuk
ROMAN REVEDZHUK

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації