Вибори президента США мають завершитись перемогою Байдена. Проте Трамп буде оскаржувати результати цих виборів, напр. у Верховному Суді. Цей суд, у якому більшість належить прихильникам республіканців, може винести рішення на користь Трампа. Трамп буде апелювати до своїх прихильників про вкрадену у нього перемогу на виборах через фальсифікацію на виборах. Після цього почнеться громадянське протистояння не тільки на рівні президентів, але й Сенату, Конгресу, керівництва окремих штатів і міст. Протести переростуть у сепаратизм окремих штатів і сутички добре озброєного населення з поліцією, Нацгвардією і одне з одним.

Цей сценарій розпалювання ворожнечі у США здійснюється під керівництвом іудейської екти Хабад, яка має вирішальний вплив у керівництві США, як демократів, так і республіканців, зокрема на президента Трампа. Членами цієї секти є улюблена старша донька Трампа – Іванка, зять Джаред Кушнер і відповідно онуки, як, до речі, вірогідно, і онуки Байдена та Путіна. Тобто цей розбрат буде ініціюватись і підтримуватись згори, як свого часу було в СРСР. До громадянського протистояння у США накладається епідемія коронавірусу, катастрофічне збільшення державного боргу і падіння економіки, яка неминуче поступається першою позицією у світі Китаю.

Хабад здійснює свій план по наближенню кінця світу і приходу Месії, що за їхнім пророцтвом має відбутися тільки після того, як усі євреї зберуться в Ізраїлі. Після розвалу СРСР, якому активно допомагали члени цієї секти через керівні органи країни, у тому числі КДБ, падіння економіки та розруха змусило більшість євреїв СРСР виїхати до Ізраїлю. Зараз розігрується подібний сценарій в США, де громадянська війна та падіння економіки, за планом Хабаду, змусить американських євреїв виїхати до Ізраїлю.

Цікаво, чи зможе американський народ попередити цей негативний сценарій розвитку подій. Радянський народ 30 років тому цього зробити не зміг.

sergiy.kravchuk
Сергій Кравчук

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації