site.ua
член клубу

Я не слухав поздоровлень ні Зеленского, ні Путіна, ні Порошенка.

Вірніше слухав всі три, але зовсім не так, як привітання побажання .

Я думаю, головне привітання країни у кожної людини і так гупало кров'ю в скронях.

Лише б не було глобальної війни, аби б не почався голод, аби б не віддали, не продали всю землю ворогам, аби б нац. валюта не рухнула.

А виступи президентів минулих і теперішніх звучали як витвори зовсім з іншого жанру?

Ну що ця людина в такій ситуації захоче і зможе по-зображати перед "його народом"?

Виступ Путіна і Зеленського мені здалися абсолютно однаковими як зроблені під копірку.

"Як би за посадою, - навколо мене .... Ну тому звичайно давайте всі об'єднаємося! Об'єднаємо всі зусилля! Навколо мене! Заради чого? Ну як би воно звісно ж напрошується. Давайте заради країни. Заради ваших дітей". Зеленський тільки додав, що ватники, - це теж громадяни, і він їм повинен служити. У Путіна це і само собою зрозуміло, йому цього озвучувати не потрібно. У Зеленського калейдоскоп облич трошки пахнув плагіатом з кліпу "Плакала" групи Казка. Чомусь на Ютубі під привітаннями Путіна всі телеканали і повимикали можливість коментарів ... Чому це ???

Порошенко хоч видав пару каламбурів реально смішних. Про надійність і непохитність змін (реальний каламбур). І про відчутну величезну єдину 7-ми відсоткову підтримку. Сміх і веселощі мабуть стосувалися цього. Або того як його теле-канали працюють на самознищення, коли через речення звучить: "які не такі ті, хто не з паном Петром".

serhiy.grigorovich
Serhiy Grigorovich

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації