site.ua
член клубу

ПО "АНТИКОВІДУ-19 ГРИГОРОВИЧА", ВАЖЛИВЕ УТОЧНЕННЯ І СТАН СПРАВ.

Хто пропустив, мова йде про проект:

"В УКРАЇНІ РОЗРОБЛЕНО НОВІТНІЙ ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД У ГЛОБАЛЬНІЙ БОРОТЬБІ З КОРОНАВІРУСОМ І ГРИПОМ.

ДУЖЕ ПОТРІБНІ ІНФОРМАЦІЙНІ СПОНСОРИ.

https://bit.ly/3imdzpM (енігма), t.me/WEST_UP/47 (Тлгрм), https://bit.ly/3jkLBvH (фб)

Зараз запустилась компанія анонсування народними силами, намагання пробити олігархічні ЗМІ через соціальні мережі (перший етап).

Дуже ВЕЛИКА ПОДЯКА тим, хто знає, що це - не балабольство, а серйозна справа!
Тим розумним патріотичним людям, котрі допомагають репостами, діліться інформацією зі своїми контактами.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ! Матеріал не розважальний, не пізнавальний і інтелектуально не цікавий. Призначений для патріотів, ділових людей або для людей які мають досвід спілкування з діловими людьми, або для тих хто таким цікавиться чи прагне займатися. Серйозно торкається медицини, медіа, івент-менеджменту, державного управління, міжнародних зв'язків.

Партії, центральні органи влади і засоби масової інформації поки що, за понеділок по темі не контактують. Пустили публікацію репосту через Фейсбук поки що тільки партія "Голос", партия "Слуга народу", і 5 канал. Це не є велика справа, але інші не пропускають публікацію перепосту, або взагалі закривають таку можливість для користувачів. А дехто ще і коменти до своїх публікацій видаляє. Так що і за це - подяка. Сподіваємось на реальну допомогу і взаємодію.

Є декілька зондувань від місцевих органів влади. Працюємо також з фокус-групами.

Пишу це для важливої перестороги, щоб ви не боялися при репостах деяких лівих асоціацій і неадекватних пугалок, які обговорені у фокус-групах:

1. "Це шахрайський збір грошей" ---- НІ! Наша мета провести пристойну міжнародну пресс-конференцію. Нам не потрібні гроші. Ми просимо щоб спонсори прямо проплатили чи використали свої приміщення, апаратуру, орг- і медіаресурс для цього. Про це прямо сказано в публікації.

2. "Ви робите рекламні послуги" ---- "НІ! Я допомагаю волонтерством у суспільно важливому необхідному людству проекті задля збереження людськихжиттів. Я не отримую за цю волонтерську діяльність коштів і не рекламою товар або послугу, яка продається. Допомагаю шукати спонсорів."

3. "Ви рекламуєте не перевірений, не дозволений, не ліцензований метод лікування" ----

"НІ! Я просуваю інформацію,

для інформування через пресконференції або медійні програми,

відповідних медичних установ

про новий спосіб протидії covid-19.

Вже потім, такі органи і установи по всьому світу будуть отримувати дозволи і використовувати цей метод."

4. "Ви просуваєте якогось шарлатана" - Ні! Прямо у тексті є посилання, інформація про те, як Григорович, моделював і передбачував ситуацію стосовно ковід-19 значно краще ВОЗ і МОЗ. На моїх очах попередні рекомендації ВОЗ викидалися, визнавалися дурними і замість них офіційно затверджувалися рекомендації цієї людини (маски, обробка приміщень, масові тести контактним особам, ... замість "чихання у згін ліктя" як рекомендували ВОЗ і МОЗ). Ми не заперечуємо ніякі розпорядження МОЗ і ВОЗ, не агітуюмо проти них. Просто я довіряю і допомагаю Григоровичу стосовно презентації і розповсюдження інформації про новий метод боротьби з ковід-19.

5. "Принципово не вірю що може бути метод від усіх мутацій вірусу грипу. Це здається смішним. Увесь світ цим займається і не зміг знайти методу" - Це неправильне розуміння. Від авторів йде мова про ефективну протидію лише "актуальному цьогорічному грипу".

6. "Принципово не вірю що може бути метод від усіх мутацій вірусу грипу. Це здається смішним. Увесь світ цим займається і не зміг знайти методу" - Це неправильне розуміння. Від авторів йде мова про ефективну протидію лише "актуальному цьогорічному грипу".

6. Адміни краще пропускають репост з Вашою добавкою. Наприклад так (можна просто копіювати) :

"""

В УКРАЇНІ РОЗРОБЛЕНО НОВІТНІЙ ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД У ГЛОБАЛЬНІЙ БОРОТЬБІ З КОРОНАВІРУСОМ І ГРИПОМ.

ДУЖЕ ПОТРІБНІ ІНФОРМАЦІЙНІ СПОНСОРИ.

Я цьому довіряю.

https://bit.ly/3imdzpM (енігма), t.me/WEST_UP/47 (Тлгрм), https://bit.ly/3jkLBvH (фб)

"""

serhiy.grigorovich
Serhiy Grigorovich

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації