site.ua
член клубу

Чому ви достібалися цих прекрасних п'яти джинсових питань ???

А ті, хто намагаються на них відповідати, взагалі мене бісять... Люди, джинса на ЗМІ це звичне явище, і люди і ЗМІ, як поточна команда Президента, не можуть її не використовувати, звикли. Питання дають прекрасний привід заповнити інформаційний простір вигідною для себе єрундою. Прекрасна маніпуляція, - виборець прочитає 5 питань. В одному з них знайде для себе надію пов'язану з Зеленським і проголосує за його людей. Трохи ризиковано, бо колись потім Генпрокуратура чи набу зможуть побачити в цьому, ... всьому перше питання. Опоненти, де їм вигідно, хможуть побачити чому не легітимні вибори. Втручання президента, реклама в останній день виборів, ну і таке все інше.

1. Чи підтримуєте ви ідею довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах?
Прекрасне питання, щоб зняти закиди і напругу, стосовно того, що ніхто не посаджений, з корупцією немає боротьби ... Коротше, - зафукати мізки "антикорупціонерам" !
2. Чи підтримуєте ви створення вільної економічної зони на території Донецької та Луганської областей?
----- Тут закид надії для якихось вапняків з ордло, трохи покататися по електорального полю антиукраїнських партій східного півдня. Прекрасне питання, чудова ідея, головне на користь президента!
3. Чи підтримуєте ви скорочення кількості народних депутатів до 300?
----- Чудовий проїзд локшиною по вухах усіх протестних, які не люблять владу взагалі, тим більше у такій кількості як 450!!!
4. Чи підтримуєте ви легалізацію каннабісу в медичних цілях – для зменшення болю у важких хворих?
----- У цьому натяк на перспективу для тих, хто мріє через притрушені власні мізки, знайти вихід у Інший простір. Молодь у це вірить і таке любить.
5. Чи підтримуєте ви право України на використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом, для відновлення її державного суверенітету і територіальної цілісності.
----- Тут одночасно і натяк на те що треба просто почати використовувати ці гарантії, замість того щоб просто перестати стріляти, і настане мир, ... і натяк на те що Кравчук і Кучма чудово оформили і реалізували ці гарантії, ну взагалі ласий закид для всіх тих, хто вірить що справа миру, це просто справа ілюзіону, як достатки голуба з піджака шоумена.

От такі прекрасні джинсові задумки!
Он гляньте скільки людей взялася їх ретранслювати і обговорювати! Он і я долучився!

serhiy.grigorovich
Serhiy Grigorovich

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації