site.ua
член клубу

Термінове попередження Президенту Зеленському про опитування.

Шановний Володимире Олександровичу, інформація по опитуванню наступна:

1. Цілий ряд осіб будуть ініціювати запуск проти Вас кримінальних справ та імпічменту, мотивуючи це тим, що масове опитування по закону не може бути частиною виборів. І Вас будуть звинувачувати в організації супер масового контактного заходу по всіх населених пунктах, включаючи червоний режим карантину, в час коли Україна вже на 14-16 місці по денних захворюваннях при 50 місці по населенню, ще і при затриманому/інформованому/досвідченому входженню в епідемію.

2. По пункту п'ятому Вас будуть звинувачувати в тому, що це питання не для населення, а для кваліфікованих юристів. У тому що питання сформульовано провокативно неправильно. Щоб воно було хоч якось сенсовне, можливо питати про чиїсь зобов'язання захищати Україну по цьому меморандуму, а не про "право використовувати гарантії" яке очевидно є наявне.

Стосовно цього п'ятого питання, готуються звинувачення у повній некомпетентності формулювання. Будуть також звинувачення у "кремлівській провокації" з намаганнями опертися на якусь кількість некомпетентних голосів стосовно того що Україна "не має права використовувати ці гарантії", що для юристів є якимось глупуватим абсурдом. Прокремлівською провокацією і порушенням присяги Президента, трактується намагання якось лівими опитуваннями заперечувати чи ставити під сумнів очевидні права України відстоювати свій суверенітет і територіальну недоторканність.

("5. Чи підтримуєте ви право України на використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом, для відновлення її державного суверенітету і територіальної цілісності.")

serhiy.grigorovich
Serhiy Grigorovich

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації