site.ua
член клубу


Подивився на днях велике інтерв'ю головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка.

Це просто страх і ужас! Після такого має ставатися імпічмент, переворот, революція...

Спеціально почекав пару днів,... нічого не стається,... всім взагалі все пофік.

Ляшко серед іншого сказав про таке:

головне

- на прямі звинувачення по конкретному випадку зараження, стосовно того, що медична система розміщує в одних палатах хворих на ковід-19 і не хворих, ... пан Ляшко каже, що у них міністерстві є консультанти і нехай замучені лікарі і медсестри їм дзвонять, щоб дізнатися, як треба організовувати трафік хворих/не_хворих/підозрюваних пацієнтів.

Це замість того, що у лікарнях вже більше пів року, мають бути чіткі інструкції і чітко протренований стосовно цього персонал, весь персонал. ВЕСЬ ПЕРСОНАЛ І У КОВІДНИХ КЛІНІКАХ І У ЗВИЧАЙНИХ.

- Ляшко захоплено розповідає як вони зайняті розподіленням коштів на закупки тестів, ... тільки питання в тому, навіщо взагалі потрібні ці тести, якщо навіть у клініках не розділяють хворих і не хворих пацієнтів??? Якщо для забору цих тестів люди годинами тусуються у натовпах потенційно хворих ??? Всі ці тести мали значення тоді, коли ще можна було зупинити епідемію. А зараз вже вони актуальні тільки для лікаря при конкретних ускладненнях.

- а на конкретне запитання журналістів про те, що за участі Ляшка були здійснені залякувальні заходи стосовно заборони відвідування парків, а потім сам Ляшко публічно зізнався що, це був такий психологічно-терористичний захід, Ляшко двом журналістам, які спеціально підготували це питання, почав пояснювати, що все треба тільки ДОСЛОВНО, інакше немає ніякого сенсу, що начебто всі слова перекручені.

- стосовно питання, про нецільове використання коштів з ковідного Фонду у довгій хитруватій відповіді Ляшка жодного разу не прозвучало слово "фонд" і не прозвучало ніякої відповіді, про що йому відразу зауважили журналістки.

- він принципово проти того, щоб розділяти людей на тих, у кого є антитіла до ковід-19 і на тих у кого їх немає,... це аналогічна першій маячня, але вона буде зрозуміла тільки фахівцям з епідеміології.

- стосовно сторонніх порад і рекомендацій, пан Ляшко видав шедевральну фразу, що ті, хто хоче якось допомагати, мають прийти до нього працювати, "вакансій багато"... Мене просто ввели в шок і ступор така "політика" уряду і МОЗ, стосовно ігнору інформаційних відносин з громадськістю. А виявляється що, це така свідома політика: "Якщо хочеш щось порадити, то ти занурся в наш дурдом, стань його частиною, за зрозумілу зарплатню, стань залежним від нього, підзвітним йому, і тільки тоді ти маєш право "дурдомного голосу".

А що ти тоді зможеш сказати, окрім якоїсь дурні про всеосяжну дурню такої системи ??? Про те як країну з 50-им населенням вивести ще не на 14 місце по денним захворюванням, як зараз, а не а на п'яте?

І це при тому, що ми увійшли в епідемією з пів-річною затримкою для підготовки. І вже на той час з наявним успішним досвідом її подолання.

Якби то по-дипломатичніше висловитися про цю людину, головного санітарного лікаря України?

Скажімо так: він часто і системного вживає софістичні псевдо аргументи, які не відносяться по суті до справи, а мають метою зафукати заплутати дискусію і опонента. Більше того, він робить це публічно, так що ця його манера очевидна журналісткам і глядачам. Вони йому про це прямо кажуть, а він ігнорує і продовжує в тому ж стилі.

Загалом-то, таке описується купою різних барвистих епітетів, кожен сам для себе сформулює.

Залишається лише підкреслити, що це людина, яка займає одну з найвідповідальніших посад по темі державної безпеки країни. Залишається підкреслити, що це публічно, на телеканалі. Залишається підкреслити наостанок, що вже таке позорище всім пофіг !?

Я вже неодноразово чув і читав, що людині тільки з третього разу виявили тестами covid-19. При такій системі, я впевнений, що для будь-якої здорової людиною 3-ій тест вже має бути обов'язково позитивним. А людині, яка попадає у респіраторні відділення і там полежить три дні, то точно вже ніяких тестів не потрібно ні проводити ні чекати.

Непритомні, прокидайтеся, вас вбивають і калічать.

serhiy.grigorovich
Serhiy Grigorovich

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації