site.ua
член клубу


"Наймолодша володарка почесного берета Командування Сил Спецоперацій - Ніколь Князєва, 10-річна українська дівчинка-унікум. А ще вона - наймолодший в Україні тренер з воркауту та «найміцніший хребет світу». Ніколь підтягується на поперечині 2800 разів за дві години та ще 5 тисяч може відтиснутись від підлоги за той же час. За активну співпрацю й постійну участь у змаганнях з військовими спецпризначенцями, Командування ССО ЗСУ нагородило Ніколь Князєву почесним беретом.

А ще вона стає в гімнастичний місток, тримаючи за спиною більшу за власну вагу гирю, і з такою ж легкістю може піднятись з цього положення у вихідну стійку. Всі ці і ще приблизно тридцять подібних спортивних досягнень десятирічної киянки Ніколь Князєвої офіційно зареєстровані як національні та світові рекорди, яких ще ніхто у світі не робив . Її унікальними здібностями сьогодні всерйоз зацікавилось вітчизняне оборонне відомство та інші силові структури нашої держави, адже для них вона є показником досконалості та наполегливості в досягненні поставленої мети.

Тренер маленької рекордсменки - її батько Василь Князєв проаналізував і зібрав докупи спортивні нормативи спецназу з різних країн світу: США, Ізраїлю, Німеччини, Китаю, Індії, держав Аравійського півострова. Заради цікавості вже за кілька днів вирішив з дочкою теж пройти ці нормативи ..."

----------------------------

Гидко. Це на грані позбавлення батьківських прав. У мене особисто і дуже конкретно один знайомий так загнав свою дочку до смерті, буквально. Дівчинку попереду чекають сурові гормональні і ростові випробування і перебудови. І все це з перекошеними гіпертренованостями лише окремих систем. Скелет людини не титановий, це досить така штука, що деформується системними навантаженнями, гормональний апарат теж.

Взагалі державі треба заглянути переглянути нормативи стосовно багатьох видів спорту для дівчаток, особливо таких як гімнастика, "фігурне катання", ... Це реально заради "побєдобєсія" одиниць калічить багато дітей, яких на сценах далі ніхто вже не бачить. Людство вже навіть вирішило це питання зі знущанням над тваринами у "цирках", вікові обмеження у трудовому кодексі обмежено, .... а тут маленьки майбутні мами .... І воєнні нагороди за тисячі віджимань.... Командування! ... Ви ж потім дівчині за міжхребцеві грижі нагороди давать не будете. Це велика помилка.

Як подивишся "змагання" з вольної боротьби між дівчатками, чи ММА, ... хочеться відметелити всіх цих організаторів і тренерів. Треба заборонити багато таких змагань далі ніж два рівні секція-товариські. Переглянути вікові і медичні обмеження, як мінімум для дівчаток.

P.S. Тут людині сторонній треба запам'ятати істину одну: майстеру спорту міжнародного класу при совку автоматично давали другу групу інвалідності по накопиченим проблемам зі здоров'ям. Так треба дивитись на ці тисячі підтягувань дитині, дівчині. ... Та і який це демотиватор для військ, де в середньому і по 30 разів не підтягнуться ...

P.S.2. я рідко пишу просто критику без конструктиву, а тому і тут добавлю щось корисне, може цим батькам які погналися за дитячим побідобійссям. Для додаткової мотивації припинити це, і для особливої уваги, яка вас чекає найближчі роки. Найближчі роки ваша дитина почне рости і не в РАЗИ там як з кілограму до двох, чи з трьх до шести. Почне набирати реальну велику кількість кілограмів. Це важко і навіть наука не може передбачити в якій кількості вона почне їх набирати, і які будуть там маневри з гормонами по кілограмах, з енерго-витратами і буд-матеріалом. І від цього треба буде ЗНАЧНО ЗМЕНШУВАТИ кількість вправ підтягуваннь і віджиманнь. Бо підтягувати і віджимати тими самими людськими кістками м'язами із жилами, 10 кілограмів це - одне, а 30-40 кг - зовсім інше! Це у 3-4 рази БІЛЬШЕ. І все це відповідне навантаження на м'язову систему і на серце, і всі ці кілограми треба нагодувати і забезпечити киснем. Натренована воля й адреналін (напр. агресивне підбадьорювання тренера), можуть навіть робити цю нову збільшену роботу, не звертаючи увагу на недостатнє забезпечення серця чи мозку. Оце я в двох словах описав процес, як у дитини, що підросла, зупиняється серце від учора звичного перенавантаження. Вирішуйте самі, це навіть науці не підвласно, а ви підете так експериментувати зі своєю дитиною. Все це, - при нинішньому погіршенні екології і хімічного складу їжі. Ще яка небудь невдала загазованість чи смог. ... Я вже не буду писати як такі навантаження впливають на розвиток жіночності і жіночих систем організму...
("Почему умирают бодибилдеры? ПРИЧИНЫ ИНФАРКТОВ"
https://www.youtube.com/watch?v=E5nepnytB5I&t=24s)

serhiy.grigorovich
Serhiy Grigorovich

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації