site.ua
член клубу

Дуже потрібні ваші лайки, коменти, репости. Наперед дякую. Від кількості лайків і репостів напряму залежить, чого і скільки я опублікую про саму атаку. Матеріал прямо стосується подальшого існування України. Від вашої допомоги лайками і репостами залежить, скільки людей зможуть прочитати цей надважливий матеріал.

От знаєте, хто тільки не чув, про теплі інформаційні ванни для президентів, те що президенти слухають тільки своє вузьке оточення...

В країні дурнів, яка нам залишилися після совка, це вважається нормально: дали якусь метафоричну назву, поговорили, ще раз поговорили, та й забули, - звиклися, терпимо, живемо собі при холуйсько-кримінальному режимі.

Це потім, щось, колись, на хвилі якоїсь революції з'ясується, що раніше в керівництві держави був злочин на злочині, злодій на злодії. А поки що, тіпа - "все нормально", "про це не заведено говорити", "така ситуація".

Мені за останні роки тільки пару речей вдалося проштовхнути в реальне життя.

Як я вже писав, вдалося вбити узаконене Гройсманом і Порошенком шахрайство у сфері соціального захисту. Коли вони намагалися перетворити систему соціального захисту, на систему здирництва з самих бідних на користь забезпечених.

Вбили цю жахливу маячню не штатними нормальними методами. Роки два я ходив і мені чинуши крутили біля скроні пальцем, як на звіхнутого полудурка дивились, казали всяке... Як це так, що я не сплачую податки, кажу що я не буду підкорятися такому незаконному антиконституційному "закону", протягнутому шахрайськими методами.

Кілометрами спаму вдалося це проштовхнути у голови нових депутатів та урядовців, і то, - тільки завдяки серйозному зламу старої бюрократичної системи. Жодний засіб масової інформації не допоміг тоді. Реально, олігархічні засоби масової ДЕЗінформації таке не цікавить.

Закінчилася та історія законом "...щодо усунення дискримінації за колом платників...". І не просто відміну здирництва, а і списанням усіх маревно нарахованих "закончиком" Гройсмана біснуватих поборів.

https://www.president.gov.ua/news/prezident-pidpis...

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=...

І ще є одна ... але недо-перемога. Це наказ міністра фінансів від 14.04.2015 № 435. Це щось! Його відмінити було простіше і швидше.

Бо це був просто прямо кримінально злочинний дибільний наказ, який наказує сотням державних службовців робити службові підроблення під статтю 366 Кримінального кодексу України, і зараховувати ПОДАНІ декларації платників податків як "не подані". Це був просто апофеоз безглуздості. Я це навіть колись включив 7 додатком до Маніфеста Григоровича

http://bit.ly/3434j3g

https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0460-15#Text

Тут сталася знаєте яка НЕДО-перемога? Останній раз коли я спамив це у Міністерство фінансів, мені заступник міністра письмово відповідає: "Та Ви знаєте, ми його відмінили, але нехай ще 21-ий рік попрацює..."

Ну таке налазить на голову ???

НАКАЗ про відміну наказу № 435 ---- 28.12.2020 № 814, Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 10 лютого 2021 р. за № 174/35796

"4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування, крім пункту 2 цього наказу, який набирає чинності з 01 січня 2022 року."

Таке налазить на голову ??? Прийнятий у грудні, зареєстрований в лютому, і нехай ще до кінця року попрацює!!!

Злочинний наказ,... про масові злочини,... нормально таке ?

Всі нормальні люди мають і можуть посилати цей наказ і всіх, хто на нього посилається, вибачте, - "нафік".

Проблема не в цьому, проблема у самому принципі. У принципах. У принципах понять про вміняємість.

Нехай безперечно ЗЛОЧИННИЙ, БІСНУВАТИЙ, ЗВІХНУТИЙ, НАВІЖЕНИЙ, БОЖЕВІЛЬНИЙ наказ, вже навіть відмінений, ...- "нехай ще трохи по-працює".

Ви взагалі розумієте про що йдеться у державному апараті України ???

Далі буде.

Такий довгий вийшов вступ, що нехай буде "першою частиною".

І до речі, "Маніфест Григоровича" з додатками ніяк не застарів шукайте через Google. Підтверджую актуальність.

*******************************************************************

*******************************************************************

*******************************************************************

Зізнання без каяття. Як ми організували успішну інформаційну атаку на українську державу. Частина 1.1.

Зазвичай посилання я даю так, що їх зовсім не обов'язково читати. Просто за посиланнями можна знайти нормативні документи, мої перші публікації в яких зафіксована дата і все що я тоді писав, коли ініціював, стартував вирішення якоїсь проблеми.

Що це за матеріал? Навіщо вам його читати? Ви дізнаєтеся про дивовижні парадоксальні речі, як живе наша країна, і як окремо живе наша держава, і як з цим може людина хоч щось зробити, хоч якось виправляти. А які шляхи є абсолютно нереальні, і там ви нічого собі окрім гуль на лобі не отримаєте! Ви дізнаєтеся про нашу державу жахливу правду.

Дивіться, ми живемо у постсовковій країні дурнів. У нас накопичено стільки глупоти та ідіотизмів, що - мама не горюй. Куди не глянь всюди глупота, і її можна критикувати можна нею обурюватися. Будь-хто у нашій країні приймає участь у якійсь глупоті, як не у своїй, то глупоті якогось свого начальства. І у ту мить глупоти, хтось може сприймати цю людину як повного дурня чи негідника. Це реально так!

І от тепер - увага!!! У такій нашій ситуації виникає жахливий парадокс соціуму!!! У більшості випадків коли хтось когось називає дурнем, ... це, ... якась досить розумна людина в міру сил реалізує якусь дурню начальства чи глупих преподів, чи глупих законів. А хто ж у більшості випадків називає цю глупоту дурнею ??? ... Здогадалися ???

Зазвичай критикОм виступає людина, яка виросла і вивчилася у країні дурнів, де сто років заборонено викладання логіки в школах ... Так! Саме так! У більшості випадків критиками є дУрні, найчастіше, злобні, невиховані, дратівливі. В нашій ситуації критиками дуже часто виступають просто вороги нашої країни. Критикують і називають дурнями, повторю зазвичай людей, котрі хоч щось намагаються робити. Просто ідіотизована система вплела у їх діяльність дуже багато глупоти. Та й нікуди від цього не дінешся, що і розумна людина часто буває дурнем у питаннях де вона не зовсім компетентна, чи навіть хоч трохи в чомусь суттєвому помиляється.

Тобто, наприклад, КОЛИ ДУРЕНЬ ходить і на все підряд говорить що це - ідіотизм, і це - ідіотизм, і це маячня, ...

В ідіотизованій совком країні дурнів, дуже часто Він - правий.

Для країни дурнів, це - печальна жахлива реальність, коли натовпи дурнів ходять і на все навкруги кажуть: дурня, дурня, дурня,... Найчастіше вони просто говорять це тому, що щось не відповідає їх інтересам, дратує, їм не потрібне щось.

І от уявіть собі зараз трагічно драму!!! Я хочу викорінювати гори дурні залишеної совком і кримінальними 90-ми які криміналізували соціум, ... коли в інститути йшли працювати зовсім не самі найкращий і здібні ... А зараз то - більшість викладачів. Викорінювати грамотно від кореня, від того на чому весь цей ворох дурні тримається. Що стається? Зрозуміли до чого я веду???

Ніхто мене взагалі не бачить!!! Переді мною зайшло 20 дурнів котрі говорили на все "дурня-дурня-дурня" і після мене зайде до кінця дня ще 10 таких самих. І я був двадцять першим, котрий говорив "дурня-дурня-дурня". У країні дурнів у людей вже "банерна сліпота" на "дурня-дурня-дурня". Зрозуміло що, - дурня, кругом купи дурні, ... - ну це нормально!!! Більшість так каже! Сподіваюсь що зрозуміло вам пояснив парадокс. Як же мені з цього парадоксу дурні викараскатися?

Ну, зазвичай, у медіа-бізнесі, щоб звернули увагу на якусь інформацію, використовують що? Та приблизно те саме що й "Femen". Потрібна краса,... ноги, бюсти, макіяж, костюми коштовні блискучі ...

Для довгих складних текстів це не дуже підходить.

Саме тому, перед над важливим матеріалом, я вам сую свою похвальбу. "Таку серйозну справу зробив на мільярди",... "таку зробив"... Вам не обов'язково там вчитуватися у посилання. Але просто вони для того, щоб ви знали, що вони, ці посилання є, і що вони - серйозні, на державному рівні і реально на мільярди. Це хтось, хто реально буде брати участь у наших справах, той має витратити час і вчитатися, звертаючи уваги на дати, на наслідки. Ось для чого я проводжу ці посилання на нудні юридичні тексти, на старі матеріали, які показують, що це я ініціював питання і з допомогою добрих порядних людей його таки вирішили. Це просто як засіб викараскатися з цього жахливого парадокса "країни дурнів", щоб показати, що я не просто 21-ий "дурня-дурня-дурня" з 30-ти. Щоб показати, що те, що я пишу, - реально дуже серйозно, і реально МОЖНА вирішити, і ПОТРІБНО вирішувати.

Зараз вороги сиплють стільки дурко-ватої злобної псевдо-критики, та ще й з макіяжем-ногами-цицьками-костюмчиками-бльосточками ..., що така маленька "похвальба" це необхідний засіб, для того, щоб вИДІлитися і вІДДілитися від ворогів та дурнів.

Дуже потрібні ваші лайки, коменти, репости. Наперед дякую. Від кількості лайків і репостів напряму залежить, чого і скільки я опублікую про саму атаку. Матеріал прямо стосується подальшого існування України. Від вашої допомоги лайками і репостами залежить, скільки людей зможуть прочитати цей надважливий матеріал.

Далі буде. Буде цікавий і жахливий детектив, купіть попкорну.



serhiy.grigorovich
Serhiy Grigorovich

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації