site.ua
член клубу

Зі здивуванням констатую, що багато хто з розумних людей чекають чогось від цих виборів.

Люди, ці вибори - просто черговий етап у нашому, курва, певно, що столітньому шляху до нормальної держави. Інфантильне сподівання на те, що "ЩОСЬ" різко зміниться після 25-го жовтня мене просто вбиває. Не зміниться. Воно може МІНЯТИСЬ. Мінятись у потрібну або не потрібну сторону. Ми маємо зараз дати поштовх, відлік. Черговий поштовх у правильну сторону. Так, буде повільно. Так, будуть погано працювати і красти. Але вся суть в тому, щоб працювали не тільки не так погано, як "папірєднікі", а КРАЩЕ. Крали не так багато, як "папірєднікі", а менше.

Ви шукаєте на біг-бордах світлих ельфів і дивуєтесь - чого їх нема? Виявляється - о, мамцю рідна! - тож тойво, шо його татуньо пив, як вуж, ади, як сі, курва, опірив - йде в депутати! А таво - ви знаєте, в неї брат пияк! А собі туди ж! А тойво - ніби, файний хлоп, але нашо єму того?! А той во - я його пам'ятаю! - ми їго в школі все сильно били, бо він з нами не курив і, вопше, був заучка і задрот, а, диви, йде в депутати, казьол...

А йдут всі красти! Та бо я тобі кажу, шо та! А ти би шо не крав, якби там був?! А я би крав! Але - я чесний чоловік я не йду в депутати!

І всі чесні не знають, як їм вибрати з тих, нечесних і скомпрометованих з родичами-пияками, з незабутими гріхами молодості з нечемною поведінкою, з бізнесом і без, одним словом, не знають, як З ПОМІЖ СЕБЕ вибрати когось НЕ ТАКОГО, ЯК ВОНИ САМІ! Воістину - це надскладна задача! Біном Ньютона знаєш? Так він - фігня!

Але я маю просте вирішення цього бінома - хочеш, щоб нова влада працювала краще, ніж стара - обрери того, хто не схожий на Папірєдніка. Чим менше схожий - тим більше шансів, що тобі вдасться. Хочеш, щоб новий депутат приділяв твоїм потребам більше уваги - обери того, хто найменше схожий на сьогоднішнього.

І так, років за сто, нарешті, матимемо владу, найменше схожу на теперішню. І нема на то ради. Бо, нажаль, не можуть всі хороші розстріляти всіх поганих....

Бо з хороших - тільки я та мій кум, а всі решта - страшні під@раси!

shershen.shershen
Шершень Шершень

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації