Все частіше я говорю про те, що Україні для розвитку і власної держбезпеки просто життєво необхідно вносити зміни до законодавства. Зокрема, я маю на увазі питання громадянства та виборів. Допоки цього не відбудеться, ми так і будемо стояти на місці, маючи серед правлячих еліт одних і тих самих політичних динозаврів, які тільки крадуть і брешуть, брешуть та крадуть. Спробую показати один приклад, для ілюстрації того, чому в парламенті і не тільки не ті, хто бажає цю країну змінити на краще, а ті, хто тягне нас всіх у все глибшу кризову прірву. На перший погляд, роль тих, про кого мова йтиме нижче, може здатись не такою вже значущою, але насправді масштаби впливу їх є надзвичайно великими.

Отже, мова йтиме про рабів, які добровільно є такими і їх це цілком влаштовує. Оскільки день написання статті є 23 лютого, мова про це і піде на прикладі Одеси.

Є у нас в місті такий собі ліванець, який приїхав в Україну будувати рускій мір. При тому сам він російською спілкується досить погано, але його це не бентежить.

Звати його Моріс Ібрагім, посилання на його Фб facebook.com/moris.ibragim

За сумісництвом персонаж є лідером місцевої вати, навколо якої періодично водить хороводи, відпрацьовуючи російське бабло.

Зазвичай це проведення "мітингів" в т. з. сакральні для кацапні та совків дати, як це ж 23 фєвраля, 1 травня, 9 травня і т. д.. І, звісно ще траурні мітинги на честь загиблих 2 травня 2014 колорадів, які намагались втілити ідею "новоросії" і у нас, але перегоріли на роботі.

Так от, вказаний ліванець вирішив організувати ватний похід до обеліску на Алеї Слави в пам'ять про своїх дідів-червоноармійців, про що сповістив всіх у ФБ і навіть вночі по місту розклеїли такі оголошення


На справді мені ну зовсім не зрозуміло, які діди у нього і де воювали, яке в нього атєчєство і т. д., але я вже давно узяв за правило не намагатись зрозуміти логіку довбойобів таких людей, бо там її просто нема. Отже, сьогодні мав відбутись за сценарієм прекрасний мітинг, якому б поаплодували за порєбріком, але з самого ранку справи у Моріса пішли не дуже.

Річ в тім, що він організував 2 автобуси від Київської та Малиновської РДА (держустанови!), де є т. з. "вєтєранскіє" організації. Пасажири в них виявились не дуже привітними, коли я завітав разом з іншими активістами, і поводили себе агресивно. Але краще за мої слова вам розповість про ситуацію наступне відео

А ось продовження епопеї. Звертаю вашу увагу на абсолютно неадекватну реакцію індивідумів на камеру

Після того, як шанувальники росії пенсійного віку зрозуміли, що автобус таки далі не поїде, а сам організатор Моріс їм це підтвердив, частина з них вирушила на Алею Слави самостійно. Ну як же, треба ж вшанувать червону окупаційну армію та армію РФ.

Щоб не залишати їх без нагляду, я вирушив на ту ж локацію. На місці побачив до 30 кацапопітеків та приблизно стільки ж різних активістів. Вони намагались таки провести мітинг, але оскільки їх тамада організатор Ібрагім туди чомусь не прибув, ніякого заходу у них так зробити і не вийшло.

Просто подивіться на ці інтелектуальні обличчя

ватка всіх кольорів та калібрів. А от дитину шкода, вона ж ні в чому не винна

офіцер запасу Дєгтярь, до речі, хоче квартиру від держави, яку ненавидить


чи то якийсь шаманський обряд, чи то танець маленьких ватят

цю стару каргу бабусю пізніше таки запакувала поліція за провокативну поведінку та хуліганські дії. Така собі ватка-хуліганка

ви все ще не любите совок? Тоді вона йде до вас!

расіюшка встає скалєн!


Подивились? Підготували психіку? Добре налаштуйте свою нервову систему та подивіться наступне відео.

Обережно, не рекомендується вразливим людям та особам до 18 років

Маразм крєпчав, скрєпи не гнулись... Особливо доставило те, що я #уронилуровеньжизни, а за Януковича голосували вони

Перше, що викликає це відео у адекватної людини це сміх та огида. Такі от особи, як показано було вище, живуть серед нас, їздять в громадському транспорті з нами, отримують державні (хоч і мізерні) пенсії, ходять на вибори. Інакше кажучи, вони прямо та дотично впливають на те, якою є Україна. І варто ще нагадати, що саме такі активні бабульки і дідусі кидались під техніку ЗСУ на початку війни, ходили на сєпарські мітинги, а потім на рефєрендуми, зливали інформацію про позиції наших військових, і що найгірше - не понесли за це жодної відповідальності.

Я переконаний, що нам необхідно змінювати наше законодавство в наступних напрямках:

  • Випрацювання механізму позбавлення громаднства за злочини проти держави
  • Введення статусів громадянина і негромадянина на прикладі Латвії, з можливою переатестацією окремих категорій людей серед тих, хто вже набув громадянство
  • Доповнення Кримінального кодексу в розділі щодо злочинів проти основ національної безпеки такими нормами, які відповідають викликам сьогоднішніх реалій
  • Зміна системи проведення виборів, так щоб була можливість обмеження виборчого права, хоча б на перехідний, тимчасовий період

Бо допоки громадяни, які показані і на фото, і на відео в цій статті, зможуть і надалі впливати на процеси в Україні, ми так і не зможемо вилізти з цього болота, яке зветься "українська політика". Всі ці вілкули-шуфричі-бойки-порошенки-кононенки не самі по собі з'явились же на політичному горизонті. Їх обрали. Обрали якраз такі от бабусі-дідусі і дорослі, що звуть себе або "аполітичними" або мають відверту проросійську позицію. А часто розумні і патріотичні люди чомусь на вибори не ходять взагалі, але потім скаржаться на погану владу.

Моя думка така - кожна влада це зріз ситуації в самому суспільстві. Наше є надзвичайно хворим і не одужає без милиць-законів та ліків-реформ.

Зомбі-раби не вимруть і не підуть самі. Ми повинні їх відсторонити від державних процесів настільки далеко, наскільки це можливо.

sternenko
Сергій Стерненко

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації