Цей пост фейсбук декілька разів видаляв, потім взагалі відмовлявся публікувати. Пізніше все-таки запостити вийшло, але без можливості робити репост і відкривати посилання, де міститься основна інформація. Тому доводиться перезаливати все сюди, в блог.


Впродовж декількох днів небайдужі громадяни допомагали зібрати інформацію щодо тітушок, що 20.09 знаходились в одеській міській раді. В той день міська влада на чолі з мером Одеси Трухановим відгородилась від одеситів та ЗМІ рядами поліції, нацгвардії та муніципальної охорони. Нікого не впускали, мотивуючи це тим, що зала переповнена і тому громадянам перешкоджають в реалізації їх законного права бути присутніми на сесії органу місцевого самоврядування. Пізніше ми дізнались, ким була ж переповнена сесійна зала та фойє ради - туди зігнали декілька десятків тітушок доволі специфічної зовнішності.

Ось частина з них, всі фото доступні за посиланням на альбом: https://photos.app.goo.gl/CnTmn5IEQOLp39Ho1.


Після цього було оголошено про збір даних щодо цих осіб. Майже одразу почали звертатись небайдужі та допомагати ідентифікувати тітушок.


Станом на даний момент вдалось встановити особи (ОНОВЛЕНО) 17 з них:

1. Анатолій Кравчик

2. Анатолій Крусір

3. Андрій Венгер

4. Богдан Беленко

5. Віктор Чічільницький

6. Віталій Міхов

7. Володимир Власов ВИКЛЮЧЕНО ЗІ СПИСКУ

8. Володимир Гайтанжий (уточнюється)

9. Денис Венгер

10. Дмитро Клименко

11. Заза Ісаєнко

12. Зорік Джаноян

13. Ігор Воробйов

14. Михайло Караченцев

15. Олександр Гордієнко

16. Роман Демидюк

17. Сергій Мазур

Окремий файл по кожному з них є за цим посиланням на google.drive: https://goo.gl/54gGva

Серед тих, хто за гроші згодився порушувати права громадян, виявлено компаньйона депутата міськради від опоблоку Вишнякова, декілька представників охоронної структури «Гепард», начальника охорони мережі супермаркетів Ідеал та Точка, групу друзів-тітушок з с. Великодолинське, один з котрих — фанат путіна.


Якщо у вас є ще будь-яка інформація щодо них — пишіть на мій фейсбук.

Анонімність гарантується.

Тітушки повинні стати відомими для широкого загалу ;)


Окреме прохання статтю поширити, щоб більше людей дізналось про любителів легких грошей та змогло допомогти зібрати ще дані по ним. Тим паче, що є проблема в цій справі з Фейсбуком.


Подяка всім, хто допомагає!

sternenko
Сергій Стерненко

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації