site.ua
sandbox

В ніші технологічно розвинутих країн шалена конкуренція, це "червоний океан". Натомість ніша держав, країн з провідними суспільними технологіями вільна.

"Розвинутим" країнам важко позбутись капіталістичного ладу, наявних державних, економічних систем.

Українцям "нема чого втрачати". Але є негативний досвід впровадження, використання капіталізму, соціалізму-комунізму(державного капіталізму).

Що заважає експериментувати з новими формами освіти, державного ладу, суспільного устрою, релігій, інших форм розвитку і вдосконалення людини?

Буде кілька суспільних договорів(СД), по кожному для окремої спільноти(громади). Договори динамічні. Люди, родини приєднуватимуться і виключатимуться з громад. Багатошарові СД з інкапсуляцією і поліморфізмом. Участь людей у кількох СД одночасно. Навіщо вигадувати велосипед? Така система існувала століттями, українці до неї звикли.

Реалізуйте свій #суспільнийдоговір!

Вже існують кілька суспільних договорів зі старої епохи: "держава", "олігархічний консенсус", "кримінал", окремі "ФПГ", "армія", "силові структури", "медики", тощо зі своїми власними кодексами, статутами, формальними і неформальними правилами.

Навіть "ІТ спеціалістів" можна вважати певною громадою з власним СД в процесі постійної генерації і оновлення.

Більшість громадян застрягло в СД минулої епохи, бо людям завжди важко відмовитись від того, що вже мають("Поштовх").

Яким буде суспільний договір Вашої громади вирішувати Вам самим!

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації