site.ua
sandbox

Ми з росіянами граємо в гру: хто першим замінить 25-50% офіцерського складу і 80% вищого офіцерського складу. Це вирішить хто буде переможцем у новій фазі 400-літньої війни.

Є дві можливості: суспільство замінить 80% правлячого класу і вони змінять країну і армію.

друга: 80% вищого керівного складу буде замінено в результаті війни або зміни поколінь(25 років). Це довгий шлях.

100 років тому(1917-1922) в українців банально не вистачило часу, пішли другим шляхом.

Зміна поколінь і розбудова структури, підготовка і створення боєздатних частин закінчились лише на кінець 1930-х. Але працювати довелось на еміграції, конспіративно, бо країна два десятиліття перебувала під окупацією росіян, німців, румунів, мадярів і поляків. Значна частина українців опинились у ворожих імперських арміях. Вороги змогли виховати, зробити манкуртами, промили мізки, підкорили чужим інтересам.

Імперії змогли значно мінити склад населення країни завдяки, голодомору, геноциду, репресіям і депортаціям, пацифікації і пропаганді. Винищили значну частину військової, управлінської, наукової еліти нації. Решту еліти змусили працювати у своїх інтересах.

Революційні зміни мають відбутись не тільки в армії, а насамперед в шкільній освіті. Шкільна освіта залишається радянською корумпованою ієрархічною системою. Це родина і школа готує майбутніх солдат і офіцерів!

Чому відсутня ідеологічна компонента в школах? Ліквідували піонерську, комсомольську організації, навзамін нічого не створили. Чому пласт не став заміною?

Підтримка пласту має бути на державному рівні, окрема стаття державного бюджету.

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації