site.ua
sandbox

Більшість історію в країні не знає. Не здатна робити висновки, мислити і не розуміє в якій країні живе.

Звинувачувати більшість населення в цьому нема сенсу. Бо барани цієї отари свято вірять(а скоріше роблять вигляд для отримання грантів), що тут можна створити правову державу, запровадити дисциплінарне суспільство.


Ну хоча б про культуру українського народу могли б мати уявлення? Перші 20-60 сторінок "Енеїди" Котляревського можна прочитати за 10 років школи і 5 університету можна?

Яка в дідька боротьба з корупцією???

Корупція це сутність держави на територіях України більше 1000 років! Це вже в крові, генах десятків поколінь всих народів, які проживали тут від скіфів, сарматів, антів до українців, євреїв, поляків, татар.

З чим хочуть боротись мудрагелі з США і комісари з ЄС?

Ботоферми, ЛОМи, порохоботи роблять спроби "зачистити" інформаційний простір націоналістів, щоб показати що є тільки один "правильний" #націоналіст. Знищення конкурентів на "правому політичному полі".

Тому на кожного потенційного провідника націоналістів буде спрямована інформаційна атака. Бо на виборах 2021-2025 років націоналісти мають нарешті взяти 25-45% місць у ВРУ, облрадах, міськрадах.

Питання лише хто очолить націоналістичний рух у майбутні 10 років. Тому всих людей з претензіями на "провідника націоналістичгого руху" будуть атакуввти в соцмережах, на телеканалах, по радіо, на youtube та інших платформах.

З іншого боку Зеленський "зачищає" російський(ПР, ОПЗЖ) політичний фланг. Після знищення ОПЗЖ та інших клонів Партії Регіонів(СДПУо) виборці сходу матимуть лише один варіант для голосування на місцевих та загальнонаціональних виборах. Що зроблять з депутатами ОПЗЖ? Було багато випадків (Чорновол, Гетьман, Чечетов, Кушнарьов, Кірпа, Кравченко) коли політиків або потенційних претендентів на владу ліквідовували.

P.S. Країну очікують "веселі часи".

Люди не вчили історію в школі. Або думають, що здерши кілька "західних систем" зможуть запровадити щось з них в Україні. А воно не працює, "матриця культури" інша, пережовує і випльовує "реформаторів".

Спочатку варто зрозуміти сутність процесів 1848-2020 років на планеті. Зрозуміти куди ведуть в 2021-2100 роках людство. Як вплинуть зміни технологій, винаходів, відкриттів на економіку, суспільство.

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації