site.ua
sandbox

Вам подобається азійський вектор з місцевими князями, які візьмуть відповідальність за власні міста, землі?

Азійський вектор — китайська модель з ієрархіями на місцях. Після нав'язування соціалістичної моделі доведеться починати з неофеодальних відносин.

Ринок землі лише прискорить процеси скупчення земель у магнатів. Ми повертаємось у 15-17 століття.

Нас примусово вибили з траєкторії розвитку Європи. Тому маємо почати спочатку.

В якості кого українці потрібні Європі останні 400 років?

Переважно Європі українці потрібні як дешева робоча сила, військо, жінки та природні ресурси. І буферна зона з Тартарією.

Політику ЄС можна простежити в тому, яку роль намагались відвести українцям поляки у 1530-1648рр, німці, румуни, австрійці, угорці у 1848-1945 роках.

Дві світові війни німців проти українців 1914-1918, 1938-1945 досить красномовні.

Роль робочої сили, яку німці, італійці, іспанці, поляки нав'язують українцям 1991-2021 не потребує артикуляції, досить проаналізувати дії.

Дивує наратив про постколоніальний статус України, яка більше 1000 років була "хитрою" імперією. Хитрою імперією назвав небажання визнавати те, що українці є імперською нацією. Складали основу ВКЛ, Речі Посполитої, Російської та Австро-Угорської імперій, СРСР.

Є дві частини суспільства: одна постколоніальна, інша постімперська?!

Право голосу в Україні є в 100 сімей. На процеси впливають ще 10 тисяч сімей, які мають реальну владу: прокурори, судді, депутати, президенти і директори корпорацій, міністри, чиновники найвищих рангів. Вибори — фікція і омана. 20 млн людей не мають жодної влади в країні.

Порошенко і в значній частині Зеленський це продовження олігархічної моделі, яка за 30 років знищила промисловість країни. Згадайте ЛАЗ, ЗАЗ, ЛуАЗ, "Електрон", ХТЗ, Херсонський комбайновий завод, Авіазавод в Києві, "Південмаш", суднобудівельні заводи, цукрові заводи. Промисловість країни знищена за минулі 30 років!

Україна потребує щороку 1 млн легкових авто власного виробництва, 1000 якісних автобусів, 1000 трамваїв, 1000 пасажирських залізничних вагонів, 100 пасажирських і 50 вантажних літаків.

Відновлення промисловості буде достатньо для зростання економіки і добробуту 50 млн українців до 2050 року.

Чи вийшли ми на цей вектор індустріального розвитку за минулі 7 років? Ні! Імпотентна влада три десятки років ділить землі, руйнує і грабує населення через величезні тарифи.

Ви хочете зупинити хаос, який триває десятиліття на наших землях?


tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації