site.ua
sandbox


Хочете більше приватного в країні, а не державного?

Створюйте приватне з нуля як Форд, Карнегі, Ротшильди, Рокфелери, Варбурги та інші за 3-5-7 поколінь. Можна навіть за 1-2 покоління як Гейтс, Даліо, Цукерберг, Маск.

Приватизація національних активів не допомогла створити буржуазію, капіталістів за 30 років. Навряд чи щось змінить за наступні 25.

Іноземці з власними правилами "відберуть" ці активи або знищать, бо мають досвід 200-300 років безперервного капіталізму.

Якщо нація заплатила десятками мільйонів життів за досвід, прискорення розвитку економічного ладу, суспільства, то буде злочином відкидати країну на 100-200 років назад. Навіть якщо цей стрибок був через насильство, марення соціалістів та репресії, злочини. Зміна ладу на попередній теж викликає хвилю злочинності, хаосу.

Може досить експериментів? Вже втратили більше 10 млн населення за 30 років! З індустріального щабля відкотились на феодальний, дикого капіталізму ХІХ століття. Індустріальну країну перетворили на аграрну, сировинний додаток до метрополій.

Лібералістичний, капіталістичний світ останні 70 років розвивається чи все більше скочується до соціалізму в ЄС, США. Чи може хтось знає кращі, перевірені часом теорії, які краще пояснюють процеси ніж спробував описати Карл Маркс?

Так, економічна "наука" і практика державного управління за минулі 100 років збагатилась теоріями. Можливо Світ рухається по спіралі чи синусоїді коливається в бік правих чи лівих.

Але варто вже зробити певні висновки, опрацювати досвід Китаю, США, ЄС та світових економічних криз 1970-2020?

P.S. Обов'язково побувати в США щоб зрозуміти, що завдяки їх політиці і надмірному споживанню останні 60 років планета на межі катастрофи?

Може Україні варто створити власні FRS, фондовий ринок, а не ходити по світу з протягнутою рукою і просити кредити?

Якщо активна частина населення хоче жити "як в США".

Не треба бувати в США щоб зрозуміти їх систему, спосіб життя. Є індекси, звіти корпорацій, новини, відео.

Україні мудрагелі з США, комісари з ЄС дають поради як жити, як "реформувати" економіку і держуправління хоч 90% з них ніколи не бували в Україні.

АН-148, АН-158, АН-70, АН-178 літають і сідають. АН-225, АН-124 літають по всій планеті.

Автобуси ЛАЗ, легкові авто, комбайни, трактори, вантажівки були недосконалі. Так треба було робити кращі, вдосконалювати!

Білорусь досі виробляє МАЗ(вантажівки, автобуси), трактори, самоскиди і експортує.

В України внутрішній ринок в рази більший.

Танки, БТР хоч можна виробляти коли вже 7 років триває війна і триватиме ще років 25? Але навіть на 50% від рівня 1980-х не відновили виробництво.

Німеччину і Японію в 1945 "змусили до миру" через насильство?

США, ВБ, ЄС впроваджують через "економічне насильство", гегемонію долара та євро військову силу "новий порядок" в Іраку, Афганістані, Лівії, Сирії, Україні?

Пропонуєте щоб в Україні вимерли ще 15 млн населення до 25 млн?

Тоді все буде як "дядько Сем" та єврокомісари бажають?

Молодь, працездатне населення 25-50 поїдуть працювати в ЄС, а 55-80 доживатимуть в злиднях і з величезними тарифами на комунальні послуги, дорогим продовольством в Україні.

Як можна не любити власну країну?

Вступати в ЄС Україні варто було в 1994-2004 роках, як це зробили Польща, Литва, Латвія, Естонія. В 2021 році "потяг пішов". В наступні 25 років про вступ України в ЄС можуть розповідати лише політики популісти. Українцям з 2014 року дозволили вільно працювати в ЄС? Ні! Стати 52 штатом США Україні теж не випадає. Є Мексика, Куба та решта країн Латинської Америки. Для 90% американців та 60% громадян ЄС українці це 40 млн "трохи инших русских" які воюють з 140 млн "русских". Це не їх війна. Вони перемогли у холодній війні СРСР і методично добивають ті залишки, які не взяли у ЄС. Висловлять чергове занепокоєння, якщо війна перейде в гостру фазу, з використанням авіації, ракетного озброєння.
Ми для них як курди і сирійці в Сирії, народи Лівії, Іраку, Китаю. Проблеми жителів неоколоній мало хвилюють громадян неоімперій.


tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації