site.ua
sandbox


Мільйони українців будували 50-60 років державу, але живуть на пенсії 1600-3000 гривень на місяць. Вони всі 25-35 років свого трудового життя жили в значно гірших умовах: вагончиках будівельників, комуналках, бараках, гуртожитках, на зйомних квартирах. Якщо держава(вищезгадані мешканці Конче-Заспи) 20 з 30 років провадила політику мізерних зарплат €50-250, коли в сусідніх країнах Європи платили €400-1500, то цілком зрозумілий гнів мільйонів і підтримка рішення президента. Нема за що хвалити людей, які підтримували конаючий режим УРСР, який назвали 30 років тому Україна.


Так, серед чиновників УРСР 2.0 мабуть був якийсь відсоток чесних справедливих людей, які служили державі та народу. Але вони мають пожити разом з народом в державі, яку самі створили за 30 років.

Це буде справедливо. Тим більше, що пенсії в них в 2-5 рази більші за середні.

Може пенсії суддів, прокурорів, міліціонерів, гебешників з 70-200 тисяч гривень зменшимо до 10 тисяч гривень?

Завдяки їх політиці мільйони українців виїхали з своєї рідної країни на еміграцію до країн ЄС, США, Ізраїлю назавжди. Бо держава, яку вони будували не змогла забезпечити безплатних і якісних медицини, освіти дітям, робочих місць і достойної плати за роботу.

Що гарного від держави бачили ФОП, підприємці, бізнес та пересічні українці ? Мізерні зарплати, збагачення олігархів, руйнування економіки, розквіт злочинності, рейдерство, розкрадання ресурсів країни, продаж активів та сировини за кордон, знищення армії, руйнування системи правосуддя, кілька девальвацій гривні, фінансові та економічні кризи, ліквідацію банків?

Це все наслідки політики "мешканців Конче-Заспи і Пущі-Водиці".

Наразі ситуація в державі така, що нема куди селити народних депутатів, чиновників 1-3 рангу. Люди живуть з сім'ями на зйомних квартирах і отримують зарплати від 30 до 50 тисяч гривень. Цілком логічно переселити пенсіонерів з держдач в малогабаритне житло, а тим людям, які зараз працюють на державу передати держдачі та службові квартири. Часто це перспективна молодь 25-35 років, люди до 45 з дітьми. Вони мають отримати комфортне житло, що буде фактором, що запобігатиме корупції.

Держава витрачає шалені кошти на оренду житла народним депутатам в Києві. А їх можна було б переселити в державне житло тієї ж Конче-Заспи, Пущі-Водиці, запустити маршрутки для доставки на роботу. Так це менш комфортно ніж житло поблизу ВРУ, в центрі столиці, але військові живуть в бліндажах і окопах 7 років війни в значно гірших умовах!

Цілком закономірний історичний процес: правнуки більшовиків викидають з держдач і службового житла колишні еліти 1970-2010рр. Як їх діди забрали майно, житло, землю поміщиків, буржуазії в 1917-1937 роках.

Війна з олігархами триває: "ми довго мовчки відступали".

Ми сприймамо Зеленського як рекетира, бізника 90-х, якому вдалося. Так само дивились 20-30 років тому на типів в BMW, на мерсах, які займались рекетом, тримали ринок, або мали ларьок, магазин, коли ми мали в кращому випадку велосипед "Україна". В голові невдах завжди питання: "Чому на його місці не я?" Розумні люди задають питання: "Я досяг всього, чого хотів у житті?" І потроюють зусилля щоб досягнути, бо після 40 залишилось лише 20-30 років активного творчого життя.

Так, це перший президент покоління 35-45, бо з минулих 30 років лише останні 2 роки країну очолює хтось з "однолітків". До нього країною керувало покоління тих, кому зараз 55-75.

Для більшости з нас, хто ріс в 90-х, Зе це такий же "гопник" з минулого, який за 20 років заробив мільйони і здійснив свою мрію стати президентом, олігархом, мільярдером, потрапити у Forbes.

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації