site.ua
sandbox


СРСР не розпався, не зник. Він досі існує в системах держаного управління, владних ієрархіях. Це продовження Російської імперії. Поразка у холодній війні 1979-1992 років змусила змінити стратегію впливу на Німеччину, Францію, Італію, Велику Британію та США. Росія та Білорусь використовують "soft power" як їх вороги 30-40 років тому. В цьому вони досягли певного ступеня ефективності, багато чому навчились за минулі 30 років.

Якби Київ розвивався як звичайне місто Європи, мав стале населення 7-12 поколінь, то це було б інше місто. Київ став одним з центрів Російської, а згодом Радянської імперії.

Тому в Київ селили сотнями тисяч "москалів", чиновників колоніальної адміністрації з усієї імперії. Але тих, хто не міг за здібності потрапити в Москву, Пітер, "третій сорт".

Звичайно орім сотень тисяч русских третього сорту в Києві є сотня, а може й тисяча агентів ФСБ, ГРУ екстра класу.

За минулі 50 років в Київ приїхали селяни з усієї УРСР, а згодом України.

Тому це місто таке як є.

Імперії так просто не зникають. Римська після п'ятого століття ще 7 віків проіснувала як Ромейська імперія. Через 1500 років відроджується як ЄС.


Те саме з Київською імперією(Російською, СРСР). Імперії колапсують сотні років. Проблема українців у втраті імперського духу, культури, звичок, пропаганді меншовартості останні 50 років.

Ворожнеча "Римської імперії" з "Київською імперією" припинилась, чи триватиме ще тисячу років?

В України нема друзів, є лише інтереси.

tim.vlasyuk
Tim Vlas

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації