site.ua
член клубу

Зроблю вам маленький бабах по справі Шеремета, але сильно не дивуйтеся...

Для початку нагадаю, що коли не змогли цю справу повісити на чоловіка Інна Грищенко та потім на неї, то мусора вирішили зробити хід конем, кинувши за грати деяких осіб, які підтримували родину Пуми.

Зараз кожний журналіст в здоровому глузді може легко розібратися, що Ріф Андрій Антоненко Julia Kiyan Kuzmenko і Яна Дугарь теж взагалі не причетні до вбивства Шеремета, просто подивившись відкриті матеріали справи. За що дякую їх адвокатам, котрі прислухалися і публічно заявляли про це.

Навіть той перелік негідників з Хробацького та Упячки позакривали свої π$даки вонючі, а мразота Бодя Футєпов ще й набрався наглості з'явитися на марші підтримки наших друзів, що ми влаштували минулого року. Таня Бєзмозг та інші Ірочки перемкнулися на нову тему протестів в Білорусі тощо, і набивали скіли в професійній справі після свого падіння по Шеремету в більш відсторонених темах.

Отже, внаслідок катастрофічних репутаційних втрат мусорське кодло взагалі не зробило жодних розумних висновків. Упоротість та довбо€бізм довів наявним прикладом Тьомка підлобузник.

А от тепер перейдемо до нового бабаху, який зараз активно готується за кулісами...

Мусора знов ліплять горбатого до стінки, закреслено, готують нові підозри та арешти... Активістам, які підтримують незаконно обвинувачених.

Завіса.

Ще не до кінця ясно, на кого повісять ярлик вбивці... То буде Міша з ІнформНапалму чи волонтери Мірек і Воронкова? Або колишні депутати Лапін і Тетерук? Чи взагалі Таня, яку виставляють постійно в медіа як активістку, котрій хліба не давай, аби влаштувати в суспільстві якісь протести і масові заворушення? Або співачка Алла чи головний по медевакам на фронті Сашко? Може жека, за прізвище якого й досі банять? Чи хтось з Демсокири, а й навіть і їх фюрер? Насправді, наступним може стати будь-хто.

Цікаво, що до цієї операції підключено вже повно спеціальних людей не лише з відомств нового міністра храмовника та Вані торгаша з лейтенантськими погонами. Проект майже на фінальній стадії.

Головним завданням з офісу мєлкокомандуючого ставиться питання перемкнути увагу суспільства на те, що нові підозрювані начебто намагалися влаштувати масові протести і ледь не державний заколот.

Короче кажучи, вони там геть упороті, я вам доповідаю. Хоча це й не новина для вас. Мені лише цікаво, чи дійсно вони наважаться на таке та чи схаваємо ми це знов?

tim.zlatkin
Tim Zlatkin

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації