site.ua
член клубу

Ті хто огульно вимагають дерегуляції - справжні популісти, які просто "не в матеріалі". Адже держава має зменшувати свою "присутність", там де її регулювання є надмірним, і навпаки - посилювати та відточувати свою регуляторну функцію, там де вплив держави є необгрунтовано слабким чи недостатньо ефективним.

Може хтось хоче послабити антимонопольні повноваження держави, чи реальний захист прав споживачів харчової продукції, ліків та дитячих іграшок, чи захист учасників фінансових ринків від "пірамід" і спекулянтів, чи екологічний контроль? Список можна довго продовжувати....

Для когось дерегуляція - спосіб отримання грантів, для інших - спосіб розчистки під себе "зарегульованих" ринків. Історія з "дерегуляцією" має глибокі коріння...

Годі міфів - країні потрібна ефективна регуляція, а не дерегуляція! Прибирання дублювання функцій та штучних регуляторних бар'єрів та заповнення прогалин у регулюванні і шліфовка процедур.

Полагайтесь на власний розум, навіть якщо популярні дерегуляційні "штампи" нав'язують Вам вищі посадові особи держави чи їх сумнівні радники. Ви не дурніші за них.

viktor.halasiuk
Віктор Галасюк

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації