Якийсь та таки аналітичний центр у московської церкви в Україні та є. Рейтинги падають, прихильників меншає, храми пустіють, заробітки знизилися. І якщо з фінансуванням допоможе папа Кіріл(Гундяєв), то престиж найбільшої церкви втрачено. Так храмів до біса, але холопів ніц. І вихід не такий вже й важкий але є. Мелькати, мелькати, мелькати перед очима, телебачення, інет, преса.

Якщо Українська церква, відмінила ходу на День хрещення Русі-України вірус все ж, то москалі планують аж три дні, і потім звичайно заява про те що народ не підтримує ПЦУ(ЄПІФАНІЙ), а ми то дивіться, завезли. А ягоди планують рвати на день незалежності. Варфоломій не буде дивуватися, він вже добре знає про цих "гнаних", а от папа Франциск якщо згодиться на приїзд мабуть буде нажаханий, якщо йому правильно перекладуть. Ну і звичайно ходити будуть без масок, як відомо до москалів без дозволу Онуфрія COVID 19 не пристає(він уже перефорів). Он під Одесою сьогодні теж, хід хресний бродить.

А пам'ятаймо рік 20 ці служби, заклики без масок, причастя з одної лжиці. І всплеск захворюваності, а смертність, хто з них відповів. От і заповідь шоста "не убий", це не лише про пряме вбивство, а й доведення до смерті. І якщо в земному житті довести у суді це дуже складно, то в Небесному їм не уникнути покарання

Я вірю, що нинішні ієрархи московської церкви в Україні в молодості щиро вірили в Бога і з вірою у служили, але в подальшому диявол їх перекутив фінансами, гордістю та владою над людьми. І вклав їм в затьмарений розум, що вони безгрішні, майже святі. УБИЙВСТВО - ЦЕ ГРІХ. А ДОВЕСТИ ДО СМЕРТІ, ЦЕ ГРІХ?

Божої Вам мудрості.


viktor.shlyah
Віктор Шлях

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації