site.ua
член клубу

Сьогодні Султан Оману Кабус бін Саїд помер після п'ятдесяти років правління. Джерело: https://www.reuters.com/article/us-oman-sultan/oma... Мир праху його. Це про зустріч з ним одразу після викриття місця перебування найвеличнішого лідера століття повідомила совкодрочерка мандель. Потім їй сказали що він в комі, й вони там виправили ситуацію відфотошопивши сонцесяйного з якимось міністром поважного віку.

Ну де б не був сцарь-віслюк янєлох вазеліновий оманський одразу щось сі стає.

Був у Франції - згорів Нотр-Дам де Парі.

Був у Німеччині - пані канцлерку почало трусити.

Був у США - Президент Трамп отримав імпичмент.

Був у Канаді (на думку янелоха - у Канадії) - 70 чоловік загинуло від аномальної спеки.

Був в Японії - через одяг лєнки-бренда отримали дипломатичного ляпаса від японців а потім згорів старовинний палац, побудований у 1429 році династією Рюкю.

Був в Естонії - ... але пані Президент, відчувши загрозу, зіграла на випередження і славно потролила сонцесяйного, подарувавши йому лісапета, врятувала свою країну від нещастя.

Був у Туреччині - стався потужний землетрус на сході країни.

І ось знову: в сусідній з Оманом країні збили наш літак і сталося велике щастя, як сказав товарищ приставкин, - загинуло 11 наших співгромадян а потім раптово помер Султан Оману. Певно від сорому, що таким чином попав в історію. Янєлох фартовий. Ще декілька таких фатальних збігів і від цього сцаря будуть сахатися як від чумного.

Чекаємо на тур янєлоха оманського містами любої йому московії.

viktor.talniy
Віктор Тальний

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації