site.ua
член клубу

Міністр соціальної політики уряду «найвеличнішого» така собі Лазебна 23 липня цього року в свій робочий час, оплачений з нашої кишені, перерізала стрічки на відкритті в Одесі Державного центру допомоги постраждалим від домашнього насильства, який діятиме в одному з монастирів секти агентів фсб московії в Одесі.

В опублікованому на сайті Міністерства соціальної політики https://www.msp.gov.ua/news/20401.html прес-релізі цю установу країни-окупанта називають просто "монастирем".

"У закладі постраждалі від насильства зможуть отримати повний спектр необхідної допомоги від фахівців соціальних служб міста Одеса та прихисток, проживання та харчування, які забезпечить монастир", - йдеться в повідомленні цього міністерства.

Там вказується, що йдеться про «Свято-Архангело-Михайлівський жіночий монастир», розташований в «історичному центрі Одесі». І жодного слова про те, до якої конфесії цей монастир належить! Керує ним така собі «ігуменя» Серафима (Шевчик) - довірена особа «митрополита» з Одеси Агафангела, одного зі стовпів «рускага міра». З "умілєнієм" там пишуть, що він надав цьому притулку своє «благословення».

Ігуменю московського монастиря Серафиму видно на фотографіях із сайту Міністерства. На урочистому відкритті вона стоїть поруч із Лазебною.

Ця особа відзначилася тим, що 21 лютого 2014 року виступила із заявою про "громадянську війну" в Україні, а у 2018 році у відеоінтерв'ю одеській інтернет-газеті Думская.net підтвердила, що возить дітей з Одеси в Москву - на поклон патріарху московському Кірілу Гундяю. Возить блть, УКРАЇНСЬКИХ ДІТЕЙ на поклон до вбивць!

Тепер за наші з вами податки, ці особини на державних посадах, будуть платити розсаднику рускага міра значні кошти на те, щоби вони обробляли в їхньому дусі людиноненависництва жертв домашнього насильства!

Насолоджуйтеся:

viktor.talniy
Віктор Тальний

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації