site.ua
член клубу


Неможливо сучасним науковцям, які досі користуються Законами Ньютона, відкритими в ХУІІ столітті, осягнути, що стосовно людини, яка оволоділа досконалою динамікою рухів, вони не діють.

Українець, львів`янин Костянтин Стасюк першим в світі долає силу тяжіння Землі. Технологію подолання енергії гравітації можна сміливо зарахувати як знання законів з майбутнього.

Сучасна наукова термінологія не може пояснити принципи взаємодії рухливого апарату людини з енергіями оточуючого світу.

Новітні відкриття, це перебудова свідомості, що близька до поняття Дитронна енергетична система.

(Дитрон – “умовно відрегульований комп`ютер” нашого мозку, який працює в режимі взаємодії свідомості з підсвідомістю).

Система базується на синхронізації інерції 38 енергетичних центрів опорно-рухливого апарату людини, які утворюють єдиний заряд концентрованої енергії, який завжди знаходиться в районі Центру мас і ніколи не співпадає з центром ваги людини.

Саме тому синхронізація енергетичних потоків отримала назву Теорія блукачих центрів.

Енергохвильові коливання, в керованому режимі, формують постійно існуючий заряд енергії, який людина здатна блискавично звільнити для виконання фізичних дій.

Підвищена енергоактивність організму призводить до корекції електромагнетизму.

В динаміці рухів людина входить в надлегкий стан власного тіла відносно землі. Кардинально змінюються всі рухи. В цих умовах опорно-рухливий апарат здатен працювати в повертально-обертових режимах, які звичайна людина може здійснювати лише на планеті з меншою силою гравітації.

Нині світ поділяється на людей зі спрощеною м`язово-силовою роботою опорно-рухливого апарату і на людей, які вдосконалили власний організм і роботу мозку. Навчилися керувати процесами мікро-м`язових коливань, що дозволяє гармонізувати енергетичні потоки людини з енергіями зовнішнього тиску.

Непротидія, а взаємодія і є ключем розгадки тайн, які досьогодні називалися прихованими резервами організму.

Дитронна енергетична система призводить до кардинальної перебудови всієї біомаси людини, тіло входить в стан регенераційної стабільності.

Вже формується база даних людей, які зупинили процес біологічного старіння власного організму і розпочали відлік часу від старості і хвороб в світ здоров`я і молодості.

Заперечувати і сумніватися вже пізно! Енергетична модель роботи організму існує і поширюється світом. Деталі – тел. 0501706398

Дослідники, які брали участь у проекті: Пилат Володимир Степанович – Президент Федерації бойового гопака, Фенікс Дмитро Соломонович – астросталкінг Всесвіту, доктор тибетської медицини, Стасюк Костянтин Васильович – голова благодійного фонду “Оновлення людини”.

Консультанти: Огірко Ігор Васильович – доктор фізико-математичних наук, професор біодинаміки; Проць Дмитро Іванович – професор-біохімік.

viktor.trygub
Віктор Тригуб

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації