Тема, пов'язана з Островьским Юрієм, щодо побиття журналіста все більш активно розростається подіями та плітками. Але є ще один вид діяльності Островського та К, який ще маловідомий громадськості. Громадське формування з охорони громадського порядку та державного кордону “Спеціалізований козацький підрозділ сприяння поліції "ЗУБР" , керівником якого є той самий Островський Ю.Ю. з 31 серпня 2016 р. охороняло (без охоронної ліцензії) Криворізьку загальноосвітню школу №4 .

Звичайно ініціаторами підписання угоди на охорону, з слів адміністрації закладу школи, були батьки, але батьки можуть не знати законодавства. А чи міг керівник школи, Новіков М.Л. не знати законодавства, який теж підписав угоду та допустив це формування в приміщення школи? Те що така “охорона” не відповідатиме за будь, які події в закладі, батьки пересвідчились на власному досвіді коли з приміщення закладу зникли (поліція перевіряє) будівельні матеріали та коли під час навчального процесу діти з молодших класів “непомітно” покинули приміщення закладу. Стоїть собі людина при вході в заклад та й стоїть, всього за 5 000 тис.грн. Але на охорону з батьків (по підрахункам самих же батьків) збирали приблизно 9 000 тис. грн. Все це відбувається під керівництвом Новіков Максим Леонідович, який зараз є начальником відділу освіти Виконавчого комітету Металургійної районної у місті ради. Тут питання виникають до голови Металургійної районної ради Шаповалова Геннадія Анатолійовича: невже Вам дійсно потрібні помічники такої “кваліфікації”?

Питання безпеки дітей в закладах міста, як правило призводить до заборони батькам відвідувати школу, при цьому доцільність платної охорони в школах аргументують нібито крадіжками та спробами хуліганів зірвати навчальний процес. Коли ж батьки звернулись до Управління освіти з пропозицією виділити школі комунальну охорону, виявилось що в цьому немає необхідності. ???
Тож я в черговий раз пересвідчуюсь, що безпека дітей це лише привід “заробити” готівкові (необліковані) гроші при цьому гарантії безпеки Вашої дитини ніхто Вам не надасть.

vitaliy.furmanyuk.8733
Віталій Фурманюк

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації