Братам Капрановим подяка – бо їхнім твором навіяло…https://www.facebook.com/KapranovyBraty/?hc_ref=AR...

Їдуть по преріях два ковбої

-На тебе сіла велика зелена муха! – скрикнув один.

-То ти хочеш сказати, що я лайно?! – промовив перший, поволі витягаючи револьвера.

-Зовсім ні! – заспокоїв його товариш. Потім, дочекавшись поки той заховає револьвера, вихопив свій і стрелив йому в лоб.

-Але велика зелена муха ніколи не помиляється! – закінчив він свою думку, скидаючи капелюха над небіжчиком.

(американський анекдот часів Дикого Заходу).

Пропозиція лідерів так званої «ЛГБТ-спільноти» і зарубіжних грантоїдських організацій із «захисту прав людини» до наших керманичів, щоб вони особисто очолили черговий гей-парад раптом знайшла неочікувано гарячий відклик у серцях і душах мільйонів українців.

-Нарешті все стало зрозуміло! – вигукнув чи не кожен з них, по черзі кілька разів заглянувши то в телевізор то в холодильник. – А ми ж і не туди… Хто б міг подумати! Тепер все стає на свої місця…

Якщо ніхто й не вискочив з криком «Евріка!!!» голим з ванни на вулицю, то лише тому, що інтернетом у ванні не користуються.

Ні-ні, я звісно ж знаю, що всі наші владці мають щасливі, успішні, а головне – дуже багаті і, що важливо, традиційні за складом родини, які після нещодавніх змін до законодавства складаються не з геїв, а з геніїв (що не одне й те ж саме), причому виключно з геніїв підприємництва (ну хіба за винятком немовлят).

Жодним чином не відношу себе до гомофобів, як і до будь-яких інших «фобів», зокрема і тому, що фобія – це страх. У дослівному перекладі. А страх і ненависть – різні емоції, погодьтеся. Більше того, вважаю, що до хворих ( в тому числі психічно чи гормонально) варто відноситись зі співчуттям і турботою. Ну, принаймні доти, доки вони не почнуть поширювати заразу навмисно. Ненависть до заражених і ненависть до зарази – трошки різні речі, чи не так? Я ж ризикну піти ще далі і стверджувати, що ненависть деструктивна взагалі, бо спалює душу. Я навіть до кацапів намагаюсь не відчувати ненависті, хоча вони є і хворі і хвороба «в одному флаконі».

Але яке діло мільйонам українців до моїх міркувань, якщо вони впевнені, що Велика Зелена Муха практично не помиляється…

vladimir.mytus
Vladimir Mytus

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації