З сумом прочитав відверту брехню і маніпуляцію казаріна, підхоплену і розповсюджену доніком і іншими нешановними порохоботами. Дебати, про які йдеться, я слухав від початку і дуже уважно. Казарін, що був ведучим, не зміг відпрацювати замовлення своїх господарів і знеславити Кошулинського, тож вдався спочатку до маніпуляції, а потім до поширення відвертої брехні. Спочатку він знайшов у програмі «Свободи» кілька пунктів, зовні схожих на гасла комуністів. І намагався безуспішно переконати Кошулинського і глядачів, що комуністичні тези – то і є програма Кошулинського. Зокрема, пункт, що стосується реприватизації. Різниця в деталях, або, словами Кошулинського, така ж, як між каналом і каналізацією.

Порівняємо:

Комуністи виступали за націоналізацію.

«Свобода» виступає за реприватизацію вкраденого і незаконно приватизованого, з тим, щоб стратегічні реприватизовані об’єкти залишити у державній власності, решту – приватизувати за ринковою ціною.

Комуністи виступали за заборону приватної власності на землю сільгосппризначення (і взагалі на все).

«Свобода» виступає за заборону продажу земель сільгосппризначення. Більшість з них вже давно в приватній власності (в тому числі і в моїй є шматочок), про вилучення їх не йдеться, навпаки, гарантовано вільне успадкування і можливість продати державі. Тобто «Свобода» пропонує обмеження обігу, а не власності. Щоб не допустити скуповування цих земель брудними міжнародними капіталами, бо може дійти до того, що українці не матимуть де жити.

Комуністи пропонували солідарну систему пенсійного забезпечення.

«Свобода» підтримує існуючу солідарну систему і не бажає переходу на персональну. Чому? Бо солідарну систему ввели в Україні якраз комуняки, і ми ВЖЕ в ній живемо. Тобто, нинішні працюючі платять пенсії старим і немічним. З тим, що їм пенсії платитимуть ті, хто працюватиме, коли вони постаріють. Брехлива окупаційна влада України вимагає перейти до персональної системи. Чому? Бо пенсійні внески зберігатимуться в пенсійних фондах і мародери – вальцмани зможуть їх вкрасти в українців, як путін нещодавно у своїх кацапів украв. А в мене питання до «розумників», які жопу деруть за накопичувальну систему: а як до неї справедливо перейти?! Є два варіанти переходу: або нинішні працюючі платять пенсії нинішнім пенсіонерам і паралельно відкладають на пенсію собі, тобто платять удвоє порівняно з тим, що платили до них, або нинішніх пенсіонерів треба полишити помирати з голоду, попри те, що вони, працюючи, забезпечували пенсії попередньому поколінню, а нинішні працюючі збиратимуть внески на свою майбутню пенсію. Бо ж гроші з неба не падають, де їх ще взяти? Чи вальцман, гройсман, ахметов, пінчук, коломойський, фірташ, садовий та інші олігархи скинуться награбованими у нас грошима і перекладуть додатковий фінансовий тягар на свої плечі? Щось не чув я від них таких пропозицій. А тобі який варіант до душі, шановний читачу?!

Врешті нагадаю, що комуняки вимагали повної державної власності на засоби виробництва, а соціалізм – це не що інше, як державний капіталізм, де чиновник вільно розпоряджається плодами праці робітників, тримаючи їх у голодному стані. А робітник мусить працювати за копійки, бо виїхати за межі країни йому не дозволено, ринку праці немає, зарплати встановлено чиновниками, а непрацюючих або працюючих «на себе» саджають у тюрму. Я ще добре пам’ятаю соціалізм, тож не брешіть мені, нешановні…

А «Свобода» пропопнує «закуркулення» України, тобто створення умов для розвитку дрібного бізнесу і розширення середнього класу. В нинішній Україні окупаційна влада утискає середній клас, небезпідставно вважаючи його рушієм національної революції. Докотились до того, що в Україні середнього класу – 4%! А в ЄС – 40-60%!!! І саме дрібний бізнес створює більш половини ВВП найбагатших країн світу. Саме тому вони й найбагатші. Націоналісти пропонують програму зниження державного контролю над дрібним бізнесом, створення системи судочинства, яка забезпечить дрібним власникам гарантії права власності на їхні засоби виробництва, щоб не міг ряжений судєйка «ім’ям України» вилучити все, що сподобалось рейдеру. Тобто у націоналістів існує чітка програма спрощення ведення бізнесу в Україні, а також повернення заробітчан, які могли б цим бізнесом займатись. Повернення шляхом податкових пільг, а не закріпачення, як робили комуняки.

Націоналісти і комуняки – це антагоністи. Націоналісти небезпідставно вважають комунізм інструментом поневолення українців кацапами і всіма силами борються з проявами комунізму. Під час Майдану, коли впав пам’ятник леніну, я пам’ятаю щасливу посмішку Тягнибока і кислі пики кличка й яценюка з гидким бурмотінням що «нас партнери не зрозуміють». Воно й не дивно. Нинішня влада є нащадками комуністичної номенклатури, замкнутої касти реальних хазяїв життя в СССР, і так звані «нові обличчя» - це просто нові рила тієї ж засмальцьованої колоди. Генпгокугог, наприклад – син секретаря ровенського обкому КПСС, гончаренко – син костусєва, одеського мера - ригоанала. Наш владний режим внутрішньої окупації якраз і визискує з пережитків потворного комуністичного режиму, бо є його продовженням, а ідейних борців з комунізмом називає комуністами, бо контролює більшість з дозволу сказати ЗМІ. Як вальцмани стали олігархами? Старший сяк-так роздобув кондитерську фабрику, де за дивним збігом обставин був директором, і пішло… Тобто ті ж самі компартійні «карманичі» просто змінили вивіски, оголосивши майно, що раніше вважалось державним, своєю власністю. Формальні власники і розпорядники стали фактичними власниками, от і все.

Чому ж казарін і поширювачі його наклепу не бачать різниці між націоналізацією і поверненням вкраденого та інших «нюансів»? Бо є вірними служками олігархів і готові за кусень хліба від господаря тримати український народ у рабстві. Шавка має гавкати голосно, бо не отримає кісточку… А олігархи розуміють, що скинути їх ярмо з наших ший спроможні тільки націоналісти, як єдина ідеологічна, послідовна антикомуністична сила. А оскільки закинути націоналістам нічого (вони воювали за нас, поки їх опоненти мародерствували в тилу), злодії кричать їм «сам злодій!» звинувачуючи у власних гріхах. Тож не дивіться телевізор, принаймні – у виборчий період.

А щодо доників…

Знаєте, як відрізнити справжнього вояка чи волонтера від фіктивного? Справжній ніколи не обливатиме помиями товариша по зброї, навіть якщо дотримується протилежних політичних поглядів. Це називається повагою і фронтовим братством. А несправжні обливають брудом героїв, лижуть дупи владцям, поширюють брехні замість інформації.

І, до слова: очільники Хробацького телебачення! Якщо вже вам так потрібен казарін у якості ведучого – купіть йому абонемент до логопеда, бо неможливо слухати.

vladimir.mytus
Vladimir Mytus

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації