1.Прочитати біографії кандидатів, зробити висновки: що ця людина ВЖЕ зробила для України, що вона за це отримала. Якщо це відомий політик: чи виконав він дані раніше публічно обіцянки?

2. Ознайомитись з деклараціями тих кандидатів, які здаються гідними за результатами п.1.

3. Співставити біографію і декларацію кандидатів, які здаються Вам гідними. Чи могла ця людина чесно надбати задеклароване нею майно, зважаючи на її біографію?

4. Прочитати програми кандидатів, які пройшли відбір за п. 1-3.Прийняти рішення, чия програма відповідає Вашим інтересам і світогляду. Розглядати програми брехунів і злодіїв (тих, хто не пройшов відбір за п.1-3.) немає сенсу: що б не пообіцяли – однак не виконають, забудуть наступного ж дня після виборів.

5. Проголосувати за свого обранця, не зважаючи на думки, що лунають з телевізора. Всі, хто виступає там зараз в якості «експертів» насправді намагаються вкрасти Ваш голос і тим заробити собі на життя. Всі розмови про прохідних, напівпрохідних, задньопрохідного, менше і більше зло, відповідальність перед країною – маніпуляції, покликані обдурити Вас. З усього, що показує Вам телевізор, насправді цікавими є лише виступи кандидатів. З них ви можете помітити, якщо Ваш обранець бреше. Всіх «експердів» пошліть у дупу. Вони щойно звідти і їм там саме місце.

Можливість вплинути на державну політику дається Вам нечасто – один разна кілька років. І оплачена вона кров’ю патріотів, тож цінуйте свій голос. Он наші сусіди – кацапи й білоруси, живуть і помирають ані разу не отримавши такої можливості. Відчуйте себе вільною людиною і господарем у своїй державі. Проголосуйте за свого обранця, навіть якщо Вам брехатимуть, що ваш голос буде єдиним, відданим за нього. Саме так голосують європейці. Я прожив у ЄС 15 років, тож знаю, що кажу!

Хочете бути європейцем? Будьте!

vladimir.mytus
Vladimir Mytus

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації