Херсонщина - край степів, річок та боліт, в яких сидять жаби. Так, нещодавно на Херсонщині запускали "баржу з кавунами", робили найбільший в світі бутерброд із салом у формі тризуба, а тепер хочуть зробити звання "Почесний громадянин Херсонщини".


Прочитавши цю новину, вирішив не стояти осторонь і вже звернувся через iGov до голови Херсонської обласної державної адміністрації із пропозицією:

"Шановний голово Херсонської обласної державної адміністрації,

пане Андрію Анатолійовичу Гордєєв!

Шановний пане Павле Олександровичу Гавриш!

Нещодавно прочитав інформацію про створення чергової локальної нагороди “Почесний громадянин Херсонщини” і можливого оголошення творчого конкурсу з дизайну цього знаку.

Вважаю, що найкращим варіантом буде жаба.

Я поясню. По-перше, жаба може вважатись одним з національних символів. Всіх час від часу “давить жаба”, а через звання почесного громадянина, навіть не міста Херсона, а цілісінької Херсонської області — стовідсотково давитиме.

По-друге, на Херсонщині було спіймано найбільшу, 7-кілограмову отруйну жабу, про що 2015 року писали не лише шановані місцеві херсонські ЗМІ, але й всеукраїнські.

По-третє, прислів’я про те, як “ ... жаба гадюку” влучно описує наше з вами сьогодення, коли за більшістю рейтингів Херсонська область багато років підряд знаходиться в кінці списку областей України, не піднімаючись вище третього місця з кінця.

Можливі варіанти дизайну знаку — жаба тримає в пащі бренд Херсонщини “Скіфське Сонце”. В якості зображення жаби пропоную використати всесвітньо відому жабу “Sad Pepe” (“Сумний Пепе”). Цей мем було винайдено 2009 року і він широко відомий в усьому світі, зображення символізує непозбувну бентегу. Замовити можна через Інтернет.

Прошу врахувати мою думку під час оголошення результатів можливого творчого конкурсу.

Щиро Ваш,

херсонський блогер Владислав ГЛАДКИЙ"

ОНОВЛЕНО. Вже після виходу публікації з'ясувалось, що Херсонська ОДА вже замовляла нагородний знак за 100 тисяч гривень у 2013 році в кількості 50 штук, але тодішня адміністрація Миколи Костяка не встигла його нікому вручити. Тепер цей "жир" вручатиме адміністрація Андрія Гордєєва.

vladislav.gladkij
Владислав Гладкий

Коментарі доступні тільки зареєстрованим користувачам

вхід / реєстрація

Рекомендації